Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija

<< < (64/107) > >>

aragonY:
Izgleda kao piaggio piramida samo neke cudne crne boje, obicno su smeđe i pise gore KOK  :dontknow:

matija84m:
Pa 9 bara je odlicno :icon_thumright:

tdj595:

--- Citat: aragonY - 18 Svibanj, 2020, 22:10:12 ---Izgleda kao piaggio piramida samo neke cudne crne boje, obicno su smeđe i pise gore KOK  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Piaggio je prije imao smede kok od vitona, a u zadnje vidjam samo crne plasticne, s tim da ovo nije original piaggio ni jedan ni drugi

Corector:
9 bara je vrhunski.

Izgleda da si ubo dobro crijevo za ulje, lajkam! Dugovjecnost je osigurana.

Sto se tice krajnje brzine, 75gps je skroman rezultat, toliko ja ostvarujem uspravan sa cistom piaggio serijalom LC. A kad stavim auspuh ide 85-90gpsa 50ccm, uspravan i sve regularno. Ako ti samo zeru puse "vjetar u ledja" onda ide vec skoro kao i da zalegnes. Makar sam bio skroman sa vrijednostima, ali ja to gonim redovito preko 90 gpsa... Bitno je da imas top stanje prijenosa i masine.

Ali Morini je inace poznat po manjoj krajnjoj brzini, za tebe bi vrhunac trrbao biti na nekih 85gpsa uspravan.

luna500rr:
U morinija je prijenosni omjer getribe kao u minarellija AC, zato ima tako malu krajnju...prije neg namontiram kit namontirat cu getribu pa cemo vidjet razliku...meni na 70-ak vec krene dizat okretaje, ali prijenos tako fino radi da mi je nakon muka kod minarellija s rupama i svime ovo odmor za dušu dok vozim :laughing7:
A da ide ko piaggio serijala nema šanse, morini full serijala samo s auspuhom i rolicama drugim ide bolje nego ikakva serijala, osim nizbrdo zbog te getribe, tu je šiša i pežo i mina lc i piaggio...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju