Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija
matija84m:
Bilo bi najbolje osposobit orginal termo grupu. Ako treba samo zavari taj dio i slazi to nazad.
gavranpero:
--- Citat: igor.sb - 29 Ožujak, 2019, 19:42:14 ---1. multivar 7g i bijeli centralni je za serijsku masinu, serijski auspuh, cak to dobro i radi i da koji km krajnje, imao brat slagali vozili, bolje nego serijski vario logicno
2. stavi bijeli centralni, ne znam kako mozes voziti sad sa 7g i kako to uopce dodje do okretaja
3. teze ni ne pomisljaj, jer i sad imas male okretaje, zx da si ga pripasao sa deve, moras ganjat preko 9t ok
4. i ono najbitnije, tko zna kakav je taj citormex, to je kinesko g#vn%, kao njemacki brand, aha kako da ne
kako je napravljen u odnosu na original, to ni oni vjerovatno ne znaju, suludo je tu izvalciti nesto iz masine a mozda uopce taj cilindar nema potencijal, vec vidjeno kod tih zamjenskih 50ccm garnitura, to je da kupis, sastavis, i prodas, jel pali vozi, ok, prodano
--- Kraj citata ---
Meni se čini da sa 7g i prebrzo dodje do 8000, što bi značilo da su prelagane ? Dam gas, on odmah skoči sa obrtajima, ali ne ubrzava tako rapidno. Znači kad krećem, on odmah može imati 8400, a da i ne ubrza nešto. Na starom variomatu preteške rolnice su se manifestovale sa padom obrtaja na usponu, dok kod ovog stalno ima snage i čupa uzbrdo. ???
--- Citat: matija84m - 29 Ožujak, 2019, 20:03:31 ---Bilo bi najbolje osposobit orginal termo grupu. Ako treba samo zavari taj dio i slazi to nazad.
--- Kraj citata ---
Razmišljam o tome, a imam i rezervni set dihtunga za cilindar. Moram vidjeti koliko bi koštalo.
matija84m:
Pa to se trazi da odma digne idealne okretaje i da drzi te okretaje do kraja. U punom gasu naravno
gavranpero:
Pa zato mi nije jasno zašto svi pišu da su teške od 7g, kad je očito da nisu ? Ja nemam tih 9000rpm, ali solidno ide i na 8600. Probaću sa bijelom centralnom, pa pišem rezultate.
matija84m:
Pa sa tezim rolicama ce ti radit na jos manjem okretaju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju