Ostalo > Razne offtopic teme :)
Doppler vs ostali brendovi!
dario007:
Da Suhi,ali smo usporedjivali piaggio i peugeot variomate,zato ni nisu isti.
Ja sam kratko koristio feder od yasunia/dopplera,nekih 200km.Onda sam ga dao dacerovsu i on ga je ubio u ispod 2000km.
Dax:
Ajde sad fakat ides u nebuloze Suhi!!!
Prestani sa glupostima
Ti to podjebavas ili ozbiljno
Ako ti valja na pezi nevalja na drugim agregatima!
Ocigledno pezi pase i to je najbolji vario koj ce peza imat......jer neide bolji!!!!!
Sad te pitam
Dali si probao malossi mhr teem,multivar i polini obicni i r02
Dali si probao?
I dali si probao sa sva tri variomata ubacit barem tri vrste federa i tri vrste remena???????
ALI SA TIM DA JE SVE NOVO,NE POHABAMO
Ako si stavio pohabamo ne uvazava stela jer mozda nisi mogao dobit rezultate!
I nakraju dali si si toliko dao truda da sa svim tim kimbinacijama probas ustelat rolice i okretaje i da izvuces samo najbolje od svih kombinacija i odlucis!?
JESI HA,JEL JESI
NISI I NEMOJ PRICAT NEBULOZE
A i da zavrsimo pricu vozis cistu serijalu koja se trga minimalno,tako da necemo dalje
A sto se tice turpija dobro ti je Rade rekao,sta da vrtis 11-12000,da vidis kako bi se dopler pokazao,mos mislit
Dosta mi je bapskih prica
Fuck na ovu temu
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
PchelaUbica:
E bas tak. A sto je netko naveo da ovi ostali variomati ne rade dobro na pezi . Kao sto i ti suhi kazes, pa nije ni cudo. Jesi vidio gdje peugeota na polini big evo, evo open ili malossi trofei kupu?
nrgmc2-tuning:
Sve je ovo divno i krasno ali ja vam kazem 2 kruga trkaće staze puni gass i pola toga više nebi bilo na skuteru u stanju kakvom si ga metnul gore. Za ove caffe i roštilj tripove su super te low budget brikerije ali bajo moj kad ti to zavrtiš na mašini od 20+ konja i okretajima preko 13500-14000 onda vidiš kae pi*darija i show :toothy3:
Kolko para toliko muzike. amen
SF2 Freak:
Dax u pravu si , ali ne denes. Otkuda ti znas kaj sam ja sve probo.
Doppler je i dalje najbolji.
Rade jesi li ti imao yasuni ili doppler ? Mi pricamo o Doppleru ne o yasuniu koji je slican ali ne i isti Doppler.
Zvonkec ce zavrtiti rellya na 11 soma pa ostavljam njemu dojmove na tim okretajima. Ja sam siguran da ce raditi savrseno. Bolje od Polinia i Malossia.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju