Ostalo > Razne offtopic teme :)

Doppler vs ostali brendovi!

<< < (14/16) > >>

PchelaUbica:
 Rade prica o jasuniju. A ovaj decko tdj se bio javio preko neta jasilu i jesu mu odgovorili da je to njihov variomat. Jel se ne sjecas? Isti je variomat

Corector:
Budem stavio mhr multivar na nrg purejeta onog crnog kad dodje drag race :toothy10:

Vrtim na 13 hiljada svakodnevno, nis se ne raspada i mnogo sam srecan covek :laughing7:

Lezz22:

--- Citat: PchelaUbica - 14 Ožujak, 2019, 23:28:10 --- Rade prica o jasuniju. A ovaj decko tdj se bio javio preko neta jasilu i jesu mu odgovorili da je to njihov variomat. Jel se ne sjecas? Isti je variomat

--- Kraj citata ---

To nemoj bas uvjek uzimat za srce jer ga je doppler dizajnirao, to sto je proizvodnja u potpuno drugoj drzavi i u proizvodnji potpuno druge tvrtke govori samo o kvaliteti.

Primjer je isto ko danasnji novi skuteri koji su dizajnirani u italiji,francuskoj,japanu al opet su pohlepni za parama pa je proizvodnja u kini koja spara na svemu  :sad1:

SF2 Freak:
Yasuni i Jasil su isti Doppler nije. Kada mi netko donese Yasuni variomat ili Jasilov za pezu onda ce se najbolje znati jesu li ili nisu isti. Do tada nisu jer sam se na PIaggo variomatu uvjerio da nije isti kao moj bez obzira na kalotu.

zvonkec92:
Doppler za pezu i minarelli su potpuno isti, klizaci isti kalote iste ( zanemarimo promjer rupe na kaloti ) Yasuni vario ima drugacije stupice i drugacije klizace, pitanje je jos dal su kanali za rolice identicni na oba variomata. Sve u svemu nisu isti samo su slicni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju