Kad sam kupoval 50, mislil sam da budem manje vise ostal na serijali, na kraju sam doso na 21 karb i cc16 xD.. al dobro, yasna mi je bila zelja godinama, i cisto da isteram cef uzel sam...
Eeee sad, meni je taj setap ok za tu i tam izgustat se, al mi je malo naporan za svaki dan i cesce voznje jer je nekak zivcano to i da ne kazem glaasno. S druge strane pak 21 karb dize potrosnju i to je vec neka druga klasa od onog sto bi htio...
Sad me zanima mozda ak ima ko kaj pametno za reci... ak ja povarim nazad blokade na cc16 jel bude to moglo onda na 17.5 karb, jel bi tad bio u rangu Z verzije ili ne... dal da gledam neki z onda? gledam i one "crne" stock zamjena spuhove, i to mi je sve tak gadno manje vise + tesko + kolko sam ih cuo zvuk mi je tak tak, lepse mi se cul na seriskom spuhu...
Ovaj cc16 je zadrzal poprilicno moment, nisam se ni nadal, ak bi sad iso na neki entry level rezo spuh, bojim se da nebu imal moment :/
Naravo to bi ostalo na drevo kitu...kaj bi vi napravili? kakav je onaj tecnigas qtre? prednost bi cak dal chrome verzijama da maximalno izbjegnem odrzavanje...