Tehnički kutak > Tuning skutera

Zestok tuning skutera - boost power

<< < (7/9) > >>

Corector:
S obzirom da se povecava tlak i protok zraka, na naturalne postavke karba imali bi viska goriva, to sam imao na umu.

dacerovs:
Cim uhvatim malo viska vremena, spajam crevce iz ventilatorcine na svom zracnjaku i kacim ga u airbox, naravno trebat cu i stelivat karb, al to mi nije problem.
Probo sam neki dan sa kompresorom zveknut zrak i da napomenem da nisam nagurao pistolj za ispuhivanje u rupu, nego 10cm dalje od lulice, skut je na dodir vrha gasa odletio u blokadu, imao je zvuk ko da je netko ubrzao snimku hahah, ler gas je logicno podigo al ventilator na malom gasu ne puse tak jako. Javim ovdje kak ce se ponasat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
E tooo mrale o tome ti ja govorim hahahahah koji BOOST :D
Ja sam nabio ali u zamorce od masine u airbox i isto je odletio u blokadu ko iz picke, a klipic je cijelo vrijeme bio na leru haha

SF2 Freak:
Jel to znaci da ce euro 2 vertikala nadjacati euro 1 ?

Corector:
Odlucio sam da probam sa zrakom iz ventilatora pa sto bude, pretpostavljam da je protok zraka iz AC ventilatora veci nego sto ga masina usisa na 8500rpm kroz rupu od 20mm, makar radi identocno i sa 18.5mm.

Treba mi ventilator i poklopac ventilatora od piaggio zracnog hladenja 50ccm. Postoji li neka starija verziia s jos vecim ventilatorom?

Kad stavim ventilator i poklopac, spoj s cilindrom LC cu zabrtviti pomocu nekog kedera, U gume tako da zabrtvi i nalegne prilikom zatezanja poklopca, a kroz veliki otvor prema AC cilindru, prvo cu napraviti stranicu od plastike i zatim cu izbisiti rupu od 30mm, ili cu ici na foru venturija, na to cu spojiti flexi crijevo skroz do ulaza u filter zraka gdje cu sloziti neku prikljucnicu tako da to mogu ustekat po potrebi.

Ne bi bilo lose popratiti i pritisak sa senzorom, a performanse ce mi sve reci, mozda ce mi trebati i blowoff, ventil :D

S obzirom na to da gorivo dolazi na celo klipa, nesto ce se sigurno desiti, a da nije momentalno gusenje i gasenje masine.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju