Tehnički kutak > Tuning skutera
Zestok tuning skutera - boost power
v3kac:
hjoj, jebe vas elemetarno nepozavanje fizikalnih svojstva tekućina i plinova tj. u našem slučaju zraka.
Kad se tlači zrak mora se očigledno nekud usmjeriti znači NEMOGUČE ga je postaviti iz karburatora ... kad se postavi iza karburatora tlačno djelovanje će djelovati na tekučinu tj. gorivo, seljački rećeno klasičan frgazer nebi radio i procurio bi na sve strane. Kasnije bi porast količine zraka trebalo uskladiti sa količinom goriva.
mislim da se 2 t strojeve ne stavlja turbo jel oni sami po sebi imaju dovoljno kapacitirano usisavanje smjese po samoj svojoj konstrukciji, i imaju veću iskoristivost od 4t i dizelskih strojeva.
PO meni bi možda najjednostavniji i najefikasniji način bilo obratiti pozornost na kvalitetu a ne količinu gorive smjese i dodati neki primitivan sistem dodavanja kisika u smjesu (bez povečanja količine), samo što je kisik prilično nestabilan i opasan i eksplozivan...but why hell not... :D
Corector:
Aha ti si taj kaj je rekao da ce karburator proljevati gorivo ako se to tako spoji. Negdje sam vidio al nezz gdje.
Razumijemo se po pitanju karburatora, i na njega necemo to spajati.
Agregat na koji cijelo vrijeme mislim to spojiti je Piaggio Purejet, tipicni 2T agregat koji ima direktno ubrizgavanje u kompresioni prostor kada klip zatvori kanale, a dizna za ubrizgavanje je smjesteja u samoj glavi pored svijecice.
Kod tog skutera, mogu slobodno skinuti prirubnicu, airbox i raditi ce najnormnije, dok ce se ispravno podesen karburatorski agregat ugusiti.
Dakle za pocetak zelim samo nadomjestiti kolicinu zraka koja mi fali, a da to iskoristim u svrhu tuninga na 0mnv, mozda bi i mogao.
Prednost je sto gorivo uvijek dolazi u cilindar u istoj kolicini, jer je nezavisno o atmosferskim prilikama, dok je zrak varijabla po pitanji tlaka, a tlak s porastom nadmorske visine opada, a karburatorski agregat je ovisan o atmosferi po pitanju zraka i goriva, jer je zrak medij koji potiskuje benzin.
Sto kazes sada na ovu pricu gdje su zrak i gorivo 2 odvojena i nezavisna sustava?
luna500rr:
Ventilatori za propuh i mali okretaji u pravilu neće doniti ništa...
Nek imate skuter koji pri 8000 okretaja daje punu snagu, želite mu dignuti tlak na usisu za 0.1 bar...
Prvo amo vidit protok...nek skuter ima 50ccm, dakle 0.05l...pri 8000 okretaja protok mu je 400l u minuti, odnosno 24 kubika u satu...
Nek imamo prosječan serverski ventilator, i to efikasan... http://img.ebmpapst.com/products/datasheets/DC-axial-fan-422JN-ENU.pdf
Zanemarit cemo koliko košta...pri protou 24l/h on daje 100pa razliku na ulazu i izlazu iz ventilatora, pri čemu vuče 0.4A...
0.1 bar je 10000pa...dakle trebalo bi taman 100 ventilatora staviti u seriju (izlaz jednog u ulaz drugog) da bi se dobio boost od 0.1 bar-a...isti taj sklop bi bio težak oko 5kg i vukao bi 40A struje pri 12V...za tu struju već treba barem agm akomulator od 9Ah koji je težak oko 2ipo kile...sad vidite isplati li se električni boost...
Efikasnost ovog ventilatora je teško nadjačat, za isti boost može se staviti jedan ventilator koji će vuči 40A al to je opet previše za samo 0.1 bar po meni...
Puno bolja opcija bi bila ugradnja elektromotora kao pripomoć radilici...2kw bldc motora ima jako malih i ne baš skupih, boost od par sekundi nije problem držati bez ikakvog dodatnog hlađenja, a s odgovarajućom regulacijom i komponentama to bi trajalo vječno...Lipo baterije imaju par stotina potpunih ciklusa, al plitkih ciklusa kada (kada se baterija ciklusira između 40% i 70%) ima na tisuće i tisuće...signal sa štopa se može koristiti da ubaci motor u regenerativni mod, odnosno koristi kočenje za puniti bateriju...može se staviti i senzor da se punjenje aktivira i kada je baterija manja od 40 posto a ručica gasa ispod polovice gasa i iznad lera...
https://hobbyking.com/en_us/propdrive-v2-5060-380kv-brushless-outrunner-motor.html
Ovo se ubaci na mjesto vodene u npr morinija ili minarellija...i za piaggio se na istom mjestu lako ubaci nosač i stavi motor...vodena se stavi električna ili nešto slično...kad se uzme standardna krivulja snage za bldc motor...
Motor bi se trebao priključiti na 10S bateriju napunjenu na 3.85V po ćeliji pri čemu bi davao 2kw pri 9000 okretaja, pri 8000 bi davao više...motor bi bio puno vozljiviji, popeglale bi se rupe u ubrzanju i svasta jos vjerojatno...moglo bi se svašta vrlo jednostavno s tim izvoditi...
Corector:
U slucaju da ventilator na magnetu od zracnog hladjenog agregata daje premalo zraka u leru, vjerujem da bi agregat sam vukao koliko mu treba pomocu podtlaka koji se inace stvara.
Ova elektricna rijesenja mi nisu izgledna, experiment je skup za razliku od ovog low budget oem rijesenja gdje samo stavim ventilator na magnet i originalnu kapu kojoj treba samo izlaz pretvoriti u cijev do airboxa i zabrtviti da ne puse okolo. Udaljenost od ulaza airboxa do kape je max. 20cm, tu neko flexi crijevo i bok.
v3kac:
zašto se pure jet ne gasi kad nema airboxa i prirubnice ?
Zašto se motori sa karburatorima gase ?
:icon_biggrin:
Nije problem KOLIČINA nego sastav :icon_biggrin:
da banaliziram ako se ti najedeš 5 litara vode jel možeš kopati cijeli dan a ako se namažeš jedne čaše špeka ? :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju