Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 180FXR by Kerofa
RunnerSukosan:
Bi,inace nema smisla stavljat inox granu na bacvu s katom
walkay:
Pozdrav majstore, svaka cast na projektu, vidim svoje slike (hrapave maske). Taj auspuh je bez katalizatora, tako da nema tu sta rezat i otvarati, ako u loncu nije nista raspao. Pipe design je prejak auspuh za svaki dan, moze se lijepo slozit motor sa ser. auspuhom, da bi dobio snagu treba veci usis tipa vforce i veci karb 24-26 mm (PWK, VHST), sto se auspuha tice, PM tuning ili Malossi mhr ali uz support arm.
Corector:
Cestitke na radovima, lijep runner! Sad su ostali samo pravi fanovi BB masina, vidim slaze se sve s puno ljubavi.
180SPSveIspodSporo:
--- Citat: walkay - 24 Veljača, 2019, 23:01:37 ---Pozdrav majstore, svaka cast na projektu, vidim svoje slike (hrapave maske). Taj auspuh je bez katalizatora, tako da nema tu sta rezat i otvarati, ako u loncu nije nista raspao. Pipe design je prejak auspuh za svaki dan, moze se lijepo slozit motor sa ser. auspuhom, da bi dobio snagu treba veci usis tipa vforce i veci karb 24-26 mm (PWK, VHST), sto se auspuha tice, PM tuning ili Malossi mhr ali uz support arm.
--- Kraj citata ---
Hvala kupio sam ja dosta toga od tebe. Auspuh najvjerovatnije necu uzimat za ovu sezonu biti ce na standardni sad mi prijatelj nudi gljivu ali nez bili sta dobija sa standardnim karbom i gljivom i nez kako bi ga ustelao
Sent from my S60 using Tapatalk
180SPSveIspodSporo:
--- Citat: Corector - 25 Veljača, 2019, 06:14:25 ---Cestitke na radovima, lijep runner! Sad su ostali samo pravi fanovi BB masina, vidim slaze se sve s puno ljubavi.
--- Kraj citata ---
Hvala
Sent from my S60 using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju