Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 180FXR by Kerofa
RunnerSukosan:
--- Citat: 180SPSveIspodSporo - 25 Veljača, 2019, 09:47:04 ---
--- Citat: walkay - 24 Veljača, 2019, 23:01:37 ---Pozdrav majstore, svaka cast na projektu, vidim svoje slike (hrapave maske). Taj auspuh je bez katalizatora, tako da nema tu sta rezat i otvarati, ako u loncu nije nista raspao. Pipe design je prejak auspuh za svaki dan, moze se lijepo slozit motor sa ser. auspuhom, da bi dobio snagu treba veci usis tipa vforce i veci karb 24-26 mm (PWK, VHST), sto se auspuha tice, PM tuning ili Malossi mhr ali uz support arm.
--- Kraj citata ---
Hvala kupio sam ja dosta toga od tebe. Auspuh najvjerovatnije necu uzimat za ovu sezonu biti ce na standardni sad mi prijatelj nudi gljivu ali nez bili sta dobija sa standardnim karbom i gljivom i nez kako bi ga ustelao
Sent from my S60 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Nemoj gljivu zaboga! Pogotovo ne na standard karb. Kupi od clana aprilia top mikuni tm 24 , preradi box i vozi se. Ili kupi skipper airbox, on je najotvoreniji
180SPSveIspodSporo:
Evo danas sam isao inox granu preraditi jer spojevi nisu bili ravni pa je pustala na spojevima pa san stavija brus papira na staklo i lagano brusija i pokusava izravnati. Izravna san koliko san moga ali jos nisan prova staviti granu na skuter jer mislin staviti nekoga brtvila ili diht mase na brtve samo neznan sta bi moga staviti sta bi izdrzalo temperaturu. U meduvremenu san skuzija da neman posudicu di su mi vide stale jer mi se baba uvatila ciscenja i po skutera mi bacila u smece sad moran kupiti sve nove vide i jos tih pi*darijic
Sent from my S60 using Tapatalk
RunnerSukosan:
Diht masa ce ti izgoriti
BP:
Fora je cak izgledao ovako izmatiran.
Sretno, neka zamijenit sarafe, bit ce cakung pakung kad se slozi
A zadihtat takvu granu je sranje zesce. Ja sam na kraju imao 3 komada po 1mm armiranog olova. Smijeh zesci ali mamu mu jedino je tako dihtalo. Spricao sam sa sprejem za propuštanje plinskih instalacija, obican čarli bi radio posao ali ne znam kakav je na temperaturi
Nyzvo:
Postoji diht masa bas za auspuhe pa probaj s njom, od obicne nista
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju