Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 180FXR by Kerofa
180SPSveIspodSporo:
--- Citat: RunnerSukosan - 24 Veljača, 2019, 20:54:50 ---Inox grana nema smisla bez preradenog ispuha i auspuha bez kata.. Delta je za neku prosjecnu upotrebu dosta losa,bolje radi serijsko kvacilo. Karburator mogu preporucit mikuni tm 24 za svakodnevnu upotrebu ili neki vhst, pwk 24-26.. Usis polini big valve, malossi vl16 ili stage6 tassinari. Vise se isplati portat postojeci cilindar nego kupovat malossi 172 jer razlika nije bas osjetna.. Samo daj portat cilindar ekipi koji vec duze slazemo BB.. Nemoj se vozit na gljivi, uzmi airbox od skippera 125 i preradi ga. Auspuh pm x59, mhr, polini evo ili jolly moto 180 (meni osobno medu boljima)
--- Kraj citata ---
karburator mislim uzimat dellorto ali neznam koji karburatori imaju pipak za ulje jer sam pre lin da tocin mjesavinu a ciljam da auspuh bude pm 59 ali viditi cemo sta uleti i vidim po ostalim temama da ljudi preradivaju airbox ali niko ne kaze kako
RunnerSukosan:
Mogu ti ja poslat slike prerade...
Nemoj dellorta prahistorika, uzmi mikunija. Ako vec mora biti dell onda vhst uzmi. Pm 59 nije los auspuh ali jako brzo hrda i puca, izbjegavaj kucelj replike.
180SPSveIspodSporo:
To san cuja da puca ali jbmu jos nisan vidija runnera stim auspuhom pa ga zelim uzesti
Sent from my S60 using Tapatalk
RunnerSukosan:
Aa onda nisi dobro gledao :P Ako imas viska love imas pipe design koji je vrh ponude.
180SPSveIspodSporo:
--- Citat: RunnerSukosan - 24 Veljača, 2019, 21:26:45 ---Aa onda nisi dobro gledao :P Ako imas viska love imas pipe design koji je vrh ponude.
--- Kraj citata ---
Kad bi izvadija katalizator bili dobija sta na tome?
Sent from my S60 using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju