I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja sam imo taj centralni na spu s tim variom i 15.7 rolama i uvijek je trazio teze rolice i nikak nisam mogo dobit krajnju s njim. Najveci problem je bio kad sam otiso od vrapca do zaboka, doso dole, pokupio djelove i za 10tak min kreno doma prema vrapcu. Motor kod podsueseda vise nije mogo krenut samo je bezveze palio kuplung, i tak sam popizdio i vratio nazad serijski centralni sa gram laksim rolicama i motor se preporodio i u krajnjom odma dobio 2-3km/h. To govorim o ljetnih 30-35 kad je vani
Jel imas sajbicu od polinia na bolcni? Meni je osjetno bolje radio bez nje, a imamo isti setup osim federa kuplunga.
da 243.081, i ja sam mislio kak motor jebe mooojke al sad vozim vec dugo na centralnom i super mi je, rolice oko 14,5 ili 14,7. neznam koji remen imas ja imam mitsuboshija sa webshopa 21.5x836 a tad kad sam kemijo s federima je imo oko 1000km
Citat: BP - 24 Veljača, 2019, 18:29:50Jel imas sajbicu od polinia na bolcni? Meni je osjetno bolje radio bez nje, a imamo isti setup osim federa kuplunga.Imam orginal 1mm,po manualuKad maknes sajbicu malo izgubis na startu,a dobis malo u krajnjojBudem probao skombinirat samo 0.5 sajbicu kod bolcne da vidim kako ce se onda ponasatPoslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...