Ostalo > Svijet računala i mobitela

Koji SSD kupiti?

<< < (8/17) > >>

robyakarider:
ma ja sam stavio ssd umjesto hdd-a, ali ocito maticna nije bila kompatibilna sa ssd-om

3alfa3:

--- Citat: robyakarider - 01 Veljača, 2019, 07:22:00 ---ma ja sam stavio ssd umjesto hdd-a, ali ocito maticna nije bila kompatibilna sa ssd-om

--- Kraj citata ---

Vidi jel ima noviji firmware za taj SSD, mozda on rjesava taj problem. A mozda je i do laptopa, tesko rec napamet.

To je razlog zasto sam se odlucio za "brand name" SSDove: skuplji su, ali podrska je bolja i generalno s njima ima manje problema Konkretno, sa Samsungovim nemam bas nikakvih problema kao ni sa OCZ Vectorom, ali sam imao sa jedim OCZ starijim od 60GB koji je nakon nadogradnje firmarea "proradio" kako treba.

zvonkec92:
Kak da ja sad to zaserafim u komp pa to je neka igracka od diska  :dontknow: :icon_scratch: jel postoje kakvi adapteri za to ili bum ga moro ostavit da visi negdje u kucistu

lukazikaovic:

--- Citat: zvonkec92 - 01 Veljača, 2019, 13:37:40 ---Kak da ja sad to zaserafim u komp pa to je neka igracka od diska  :dontknow: :icon_scratch: jel postoje kakvi adapteri za to ili bum ga moro ostavit da visi negdje u kucistu

--- Kraj citata ---

vecina kucista ima misto za njega.. imas kupit adapter da bude velicine ki veliki hdd. a mozes ga ucvrstit recimo zip trakon. ssdu ionako ne smetaju vibracije jer nema pokretnih dijelova

zvonkec92:
Kak se zovu ti adapteri da uzmem na ebayu ako ima jeftino a za pocetak cu ga stavit da visi na kablovima. Baci neki link ako ti nije tesko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju