Ostalo > Svijet računala i mobitela

Koji SSD kupiti?

<< < (7/17) > >>

zvonkec92:
Sadasnji hard jebstar sigurno 15 godina ako ne i vise i kad nis ne radim na kompu sve je oke al kad npr pokrenem chrome ili bilonkaj drugo iz harda pocne nekaj strugat koda zeljezo po zeljezu struze :/ a i komp je uzasno spor sa tom starudijom

lukazikaovic:
muka me uvati kad se sitin da san ocz vertex 3 od 120GB platija bija 1100 kn u ono doba.  :angry7:

baš mi je danas bija jedan komp na servisu i ugradija san mu ovo

https://www.links.hr/hr/ssd-240-0-gb-kingston-uv500-suv500s37-240gb-sata3-2-5-maks-do-520-500-mb-s-051400560

boota win7 ispod 10 sekundi.

ma ti SSD ovi su sou teški čak i od smeca od kompa naprave da se moze s njin posluzit. Doslo je doba da je ssd must have.

zvonkec92:
Kako stvari stoje sa laptopima? u laptopu imam normalni onaj mali HDD od 1TB, nezamislivo mi je to zamjenit sa drugim SSDom od 120 a nedam bas 200€ za SSD od 1TB, kakve su mi opcije? jel se u laptopu isto moze stvit vise hard diskova ko i u komp? Jel mogu umjesto CD ROMa stavit nekakvo kuciste za dodatni HDD?

robyakarider:
Ima da za kupiti, ladica za hdd umjesto cd roma
Ali prije provjeri ako ce ti raditi, meni se stari laptop smrzavao kad sam mu stavio ssd

3alfa3:
Na mojoj staroj Toshibi je radio HDD u takvoj ladici, ali samo kao storage, nije mogao biti bootabilan (zbog BIOSa od laptopa).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju