Tehnički kutak > Tuning skutera
Obrtomjer...spajanje?
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 08:59:36 ---ma netreba ti obrtaljka kad stelas prijenos jer cujes valjda kad ti padnu okretaji i bez obrtaljke.ja bi ju stavio samo zato da imam u kaj gledat dok se vozim jer mi fora izgleda pogotovo ak nabavis neku atraktivnu. :icon_tongue: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Je, baš je fora :toothy3: Zato svako malo imam slučajeve da moram motat i zadnji kraj na smik bacat da ne potepem auto ispred sebe... Baš je fora ta obrtajka :toothy11:
Hebemu, stalno ju gledam... :jerk: :icon_tongue:
veka84sb:
Ma ljudi svi iskusni tuneri znaju cim pogledaju ugasen skuter na koliko okretaja radi.....
Kljucna rijec ugasen (za one malo sporije) :toothy12:
Sada ozbiljno... na runere one starije pase sat sa NRG onaj sto na sebi ima obrtaljku ima negdje na netu tako da ako mozete nabaviti sat sa nekog skrsenog ili slicno...
Ovi od auta nisu prakticni zbog velicine i premalo okretaja tj. skale...
2TDottore:
--- Citat: veka84sb - 22 Listopad, 2008, 12:40:43 ---Ma ljudi svi iskusni tuneri znaju cim pogledaju ugasen skuter na koliko okretaja radi.....
Sada ozbiljno... na runere one starije pase sat sa NRG onaj sto na sebi ima obrtaljku ima negdje na netu tako da ako mozete nabaviti sat sa nekog skrsenog ili slicno...
--- Kraj citata ---
cek cek malo.oces rec da mozes stavit obrtaljku koja je predvidjena za vise cilindara na jedan cilindar.mislim da se to nemoze. :nono:
veka84sb:
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 15:56:53 ---
--- Citat: veka84sb - 22 Listopad, 2008, 12:40:43 ---Ma ljudi svi iskusni tuneri znaju cim pogledaju ugasen skuter na koliko okretaja radi.....
--- Kraj citata ---
cek cek malo.oces rec da mozes stavit obrtaljku koja je predvidjena za vise cilindara na jedan cilindar.mislim da se to nemoze. :nono:
--- Kraj citata ---
Uh na to upoce nisam pomislio...
neer:
ja mislim da se mooze bez obzira na koliko cilindara je masina..netko je na forumu imao onaj za auto koji se naknadno ugradjuje u automobile s namjerom da se dobije sportski look ...ali jedini problem je bio pokazivac je premalo obrtaja pokazivao cini mi se do 8 000 obrtaja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju