Tehnički kutak > Tuning skutera

Obrtomjer...spajanje?

<< < (12/15) > >>

dhorvat:

--- Citat: neer - 22 Listopad, 2008, 20:50:31 ---ja mislim da se mooze bez obzira na koliko cilindara je masina..netko je na forumu imao onaj za auto koji se naknadno ugradjuje u automobile s namjerom da se dobije sportski look ...ali jedini problem je bio pokazivac je premalo obrtaja pokazivao cini mi se do 8 000 obrtaja

--- Kraj citata ---

Sve se to da nacrtat... Ak sam ja mogo na svojem smanjit sa 12 na 9 i pol onda se da i sa 12 na 16 hiljada okretaja bez problema. Samo je problem ak ima prostora. Ak nema onda j#bi ga! Za jedan pristojni midrace setup dosta je od honde integre, starije su do 10, novije do 11 hiljada  :o

Pa ak je više cilindara spojiš da mjeri samo po jednom... brijem da to nema veze kolko je cilindara  :dontknow:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 23 Listopad, 2008, 07:18:46 ---
--- Citat: neer - 22 Listopad, 2008, 20:50:31 ---ja mislim da se mooze bez obzira na koliko cilindara je masina..netko je na forumu imao onaj za auto koji se naknadno ugradjuje u automobile s namjerom da se dobije sportski look ...ali jedini problem je bio pokazivac je premalo obrtaja pokazivao cini mi se do 8 000 obrtaja

--- Kraj citata ---

Sve se to da nacrtat... Ak sam ja mogo na svojem smanjit sa 12 na 9 i pol onda se da i sa 12 na 16 hiljada okretaja bez problema. Samo je problem ak ima prostora. Ak nema onda j#bi ga! Za jedan pristojni midrace setup dosta je od honde integre, starije su do 10, novije do 11 hiljada  :o

Pa ak je više cilindara spojiš da mjeri samo po jednom... brijem da to nema veze kolko je cilindara  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ja sam gotovo uvjeren da ima jer on radi na principu impulsa svjecica.ak je u njemu sklop koji je predvidjen za vise cilindara neznam kak bi to pokazivalo na jednom cilindru.ak imam dobru logiku mislim da bi pokazivalo premalo okretaja.trebalo bi probat uzet sa nekog motora koji ima vise cilindara i probat.imam ja doma od gamme500 i suzukija gsxra 750 i jos neke obrtaljke pa mogu probat ali neznam kak i di da to spojim da radi. :icon_scratch:
Ak mi neko pomogne kak da to spojim napravim to pa javim dal se moze ili ne i kak radi. :icon_thumright:

2TDottore:
Evo naso sam doma 3 obrtaljke koje dosta dobro izgledaju ali ih neznam spojit.Jel mi moze neko pomoc oko toga.Iz svake izlaze po tri zice znaci jednako se spajaju.

pajs:
crvena ide na +, crna na -, a ta bila mislim na bobinu...tako sam ja spajao u autu i radilo je, neznam za ovo dali ce...

dino gp1:
Ja si moram jedan mjerač okretaja nabavit, imam samo dva km/h :sad1:, koliko dođu oni koso ako netko zna ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju