Tehnički kutak > Tuning skutera
Obrtomjer...spajanje?
ive_91:
ma to sam imao kratko gore dok sam stelao prijenos i bez plastika... prodao sam ju nazalost skupa sa svim dijelovima od tomosa... ali ugl. kad kuzpujete trazi neku obrtaljku za motor/auto kaj god da je na 12v struju... svaka bi morala raditi sad za auto nisam ziher al za motor jesam jer vecina ih ima isto... tipa nsr/rs/tzr... itd.. od nrg-a sam ja htio stavit al nemas ju di ubacit... a necu bome rezat plocu gore... ili vadit neku cukicu van pa to ubacivat... jer ipak je to skuter a rpm ti trea samo kad stelas prijenos...
dhorvat:
--- Citat: ive_91 - 22 Listopad, 2008, 00:47:25 ---ma to sam imao kratko gore dok sam stelao prijenos i bez plastika... prodao sam ju nazalost skupa sa svim dijelovima od tomosa... ali ugl. kad kuzpujete trazi neku obrtaljku za motor/auto kaj god da je na 12v struju... svaka bi morala raditi sad za auto nisam ziher al za motor jesam jer vecina ih ima isto... tipa nsr/rs/tzr... itd.. od nrg-a sam ja htio stavit al nemas ju di ubacit... a necu bome rezat plocu gore... ili vadit neku cukicu van pa to ubacivat... jer ipak je to skuter a rpm ti trea samo kad stelas prijenos...
--- Kraj citata ---
Istina... Al ljepše izgleda skuter sa obrtajkom :toothy3:
Par frendova je čak i reklo da motor bolje ide, a nisu ni znali da je samo razlika bila kaj sam stavil cajgere sa obrtajkom... Sad kad sam stavil brzinomjer umjeren po GPS-u vele da motor više uopće nejde :toothy9:
A ide isto ko i prvi put kad su probali :uff:
2TDottore:
ma netreba ti obrtaljka kad stelas prijenos jer cujes valjda kad ti padnu okretaji i bez obrtaljke.ja bi ju stavio samo zato da imam u kaj gledat dok se vozim jer mi fora izgleda pogotovo ak nabavis neku atraktivnu. :icon_tongue: :laughing9:
area mf:
ako je impulsna onda na bobinu spajaš.a vjerojatno jeste :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
da, ali nemožeš ti sve na uho štelat, mislim možeš, al bolje je kad imaš celer pa onda možeš vidjet na koliko rpm kreće, na koliko je rpm VMax, gdje su rupe u ubrzanju i tako, dobro ju je imat samo ju treba nabavit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju