Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kupnja novog mobitela,sto preporucate?
zvonkec92:
Tako i kod mene, nikad u zivotu nisam upalio te battery savere i uvjek je 4G upaljen, eo jedna slika od P2
pic uploader
lukazikaovic:
--- Citat: zvonkec92 - 26 Siječanj, 2019, 22:53:52 ---Tako i kod mene, nikad u zivotu nisam upalio te battery savere i uvjek je 4G upaljen, eo jedna slika od P2
pic uploader
--- Kraj citata ---
brutalaaa :headbang:
3alfa3:
4G sam po sebi nije veliki potrosac, ako je signal ok i mob ne prebacuje svako malo na 3g ili nizi.
Ali ce se 4g osjetit kao potrosac ak si u pokretu (voznja) jer je pokrivenost slabija i manje kvalitetna od 3g.
Sto se SOT-a tice, nije mi presudno, pustio na S8 youtube video koji traje satima, i ostavio mob na stolu, proslo sigurno 5-6 sati, mob radio, a bio je napunjena na max 80% kad sam pustio video.
Realno je jedino da li mob (baterija) izdrzi period kad ti je ponovo dostupan punjac, to je obicno 1 dan max.
Ja kao slabi user ujutro napunim na 80%, do slijedeceg jutra nisam ispod 30-40% na S8, a tako je bilo i sa HTCom :toothy12:
dacerovs:
Ma ja sam probao sve zivo al Ajfonce mi najduze traje, nema pada performansi ni nakon godine i pol starosti.
20 azuriranja i uvijek isto radi.
Jedino mu je baterija postala banana, valjalo bi je zamijenit.
Mob je Iphone 6SE, kupljen nov u iStyleu za 2950kn na “akciji” nakon sto mi je izdusio Lenovo, samo se ugasio nakon 1g i 3mj, prdnula maticna.
Ma reko jebi taj android, svaka nadogradnja ubije Ram memoriju, odo ja opet uzet Iphonea, najjeftinijeg ali novog.
Ovaj SE mi je super jer je dimenzija starih iphonea zbog posla jer mi veliki mob ubije traperice hahahha.
Ali mana je sta cu morat druge oci kupit jer cu ih izgubit na malom ekranu.
Ak cu opet uzimat novi mob, Iphone nece bit samo zbog viiisoke cijene osim ako bude bruuutalna akcija u sto sumnjam.
U razmatranju imam Oppo Find X, 10gb ram/128gb rom, Amoled 6.4 ekran, alu kuciste itd itd, na Wishu i Joomu se pojavio za 50% manju cifru prije 5dana tocnije za 380$ umjesto 770$
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prebi:
Mora da je orginal?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju