Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kupnja novog mobitela,sto preporucate?

<< < (7/12) > >>

dacerovs:

--- Citat: Prebi - 27 Siječanj, 2019, 04:18:52 ---Mora da je orginal?

--- Kraj citata ---
Ma original je, sada je opet 770$ cak i negdje po 1000$.
Brutalan mob al ak nekog zanima mob sa brutalnom baterijom i dosta dobim karakteristikama onda je to Ulefone Power 5S, mob uso u Ginessovu knjigu rekorda zbog trajanja baterije pod konstantnim koristenjem(igrice, wifi idt itd) tjedan dana i za trajanje baterije od 2 tjedna pod normalnim koristenjem.
Ceh: 2000kn na Ulefone.hr

Sent from my iPhone using Tapatalk

igor.sb:

--- Citat: dacerovs - 27 Siječanj, 2019, 10:21:13 ---

--- Kraj citata ---
Brutalan mob al ak nekog zanima mob sa brutalnom baterijom i dosta dobim karakteristikama onda je to Ulefone Power 5S, mob uso u Ginessovu knjigu rekorda zbog trajanja baterije pod konstantnim koristenjem(igrice, wifi idt itd) tjedan dana i za trajanje baterije od 2 tjedna pod normalnim koristenjem.

--- Kraj citata ---

vjerovatno bi usao isto tako u ginesovu knjigu kao mob s najduzim punjenjem iste te ogromne baterije
mob je glupost, sigurno nekome tko zivi normalan zivot, svaki dan spava u kuci/stanu koja ima struje takav mob ne treba

to ti treba ako ides negdje u pm a nemas struje, signala imas, znas da ce ti durat tjedan dva negdje bogu iza nogu i da ti je neimanje struje zadnje na sto trebas mislit, tako da ajmo bit realni

isto tako ajmo bit realni, ne mozes pljuvati android na osnovu lenova, koji je vjerovatno imao neki šklj mediatekov procesor, podrska i softver pitaj boga kakvi su

isto vazi i za oppo, sve je to fino upakirano, ali kakva je podrska?
imas sad mi mix 3, super amoled, 6,4'' ekran, keramicno kuciste, kliznu prednju kameru, snapdragon 845, rama koliko hoces, koje nikad neces iskoristiti, bla bla, malo nek cijena padne eto ga debelo ispod 500 dolara
brzo ce kineska nova godina

srunner221:
Proso sam i iPhone,nokia,lg, huawe samsung s serije.. i naso sam se u samsung note seriji, imo sam note8 i sad kad je izaso sam uzo note9 i samo rijeci hvale imam, je da skuplji ali mob je bomba u svakom pogledu

dacerovs:

--- Citat: igor.sb - 27 Siječanj, 2019, 14:44:30 ---
--- Citat: dacerovs - 27 Siječanj, 2019, 10:21:13 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

vjerovatno bi usao isto tako u ginesovu knjigu kao mob s najduzim punjenjem iste te ogromne baterije
mob je glupost, sigurno nekome tko zivi normalan zivot, svaki dan spava u kuci/stanu koja ima struje takav mob ne treba

to ti treba ako ides negdje u pm a nemas struje, signala imas, znas da ce ti durat tjedan dva negdje bogu iza nogu i da ti je neimanje struje zadnje na sto trebas mislit, tako da ajmo bit realni

isto tako ajmo bit realni, ne mozes pljuvati android na osnovu lenova, koji je vjerovatno imao neki šklj mediatekov procesor, podrska i softver pitaj boga kakvi su

isto vazi i za oppo, sve je to fino upakirano, ali kakva je podrska?
imas sad mi mix 3, super amoled, 6,4'' ekran, keramicno kuciste, kliznu prednju kameru, snapdragon 845, rama koliko hoces, koje nikad neces iskoristiti, bla bla, malo nek cijena padne eto ga debelo ispod 500 dolara
brzo ce kineska nova godina

--- Kraj citata ---
Imao sam i Samsung S6 i Sony Z3, prije njih Iphone 4 i 4s.
Samsung sam prosljedio staroj i bio je star pola godine, radio je super.
Zatim sam uzeo Z3 novog i to je takvo smece od moba bilo da to nisu istine.
Krepao zvucnik nakon 3mj, igrice su znale stekat, budilicu ujutro nisi mogao ugasit jer se mob zaledi i moras trcat u kuhinju po cackalicu da ga resetiras.
Nakon azuriranja androida, nestalo pola ram memorije.
Na kraju mi je pukao ekran nakon laganog pritiska u stol.
Prodao to cudo i kupio kineza Doogee Valencia 2 za smjesne novce i pokazao se dosta dobar za te novce i na kraju mu takoder puko ekran al je dao svoje pa ga nisam popravljo.
Pa sam imao Lenovo P70 i ne mogu nista reci protiv njega, radio vide od godinu dana bez problema se dok se nije azurirao android i ubilo mu brzinu na pola i zatim mu riknula maticna.
I sada imam ovaj Iphone koji je vec star  godinu i 8mj, radi bezprijekorno.

zvonkec92:
Ja sam svasta nesta probao, samsunga nebi nikad vise iz jednog jedinog razloga kaj je natrpan sranjima i glupim aplikacijama i opcijama koje mi u zivotu nece trebat a zauzimaju prostor i smetaju vizualno u meniju ili neke glupave opcije u postavkama koje isto netrebaju a kad trazim npr di se resetira mob na tvornicke dobro moram oci i mozak upregnut da nadem to medu onolkim glupostima. Cisti android mi je zakon :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju