Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kupnja novog mobitela,sto preporucate?
lukazikaovic:
--- Citat: dario007 - 26 Siječanj, 2019, 19:40:25 ---Pocophone radi 7sati i 30min screen on,s tim da je zaslon uvijek na 80%,nije na onoj automatici koja ga zatamnjuje.
Antutu test radi 293000 score
Bljeskalica vrh,kamera vrh,fluidan i brz i jos niste nabrojali bolji mob u rangu oko 2500- 3000kn
S9 rastura u svemu osim u ekranu,iako meni edge ekran nije nekaj.
3alfa3-prije ovoga sam imao z1 compact,taj je star 5.g,svaku noc od kad ga imam je proveo na punjacu,nakon 3.5g promijenio bateriju sa kineskom i evo jos dan danas radi.
--- Kraj citata ---
bome brutalan screen on time!
ja kad san kupija xiaomi mi5 moga mi je 4h screen on, a sad nakon 2 godine izdrzi jedva 3 ure. Baterija isto 4000mah. Cudi me da to novo cudo moze toliko dugo izdrzat. Odavno mi nije prosa dan da ga nisan mora punit. Ne znan jeli mu baterija propala ili novi androidi brze trose :dontknow:
edit: jel ti ugasen LTE?
igor.sb:
Mi 5 nema 4000mah vec 3, razlika od "samo" 1000mah je ogromna
Meni mi note3 sa 3500mah drzi 7-8h sota, punim bateriju svaka 2 dana
Btw telefon ce za koji dan imat tocno god dana, da se osjeti neki pad trajanja baterije, ne :dontknow:
lukazikaovic:
--- Citat: igor.sb - 26 Siječanj, 2019, 22:32:55 ---Mi 5 nema 4000mah vec 3, razlika od "samo" 1000mah je ogromna
Meni mi note3 sa 3500mah drzi 7-8h sota, punim bateriju svaka 2 dana
Btw telefon ce za koji dan imat tocno god dana, da se osjeti neki pad trajanja baterije, ne :dontknow:
--- Kraj citata ---
jeje u pravu si 3000mah ima.. al nebi trebala svejedno bit enormno velika razlika u trajanju jer poco ima dosta veci ekran.
zvonkec92:
Ja kad sam kupovao novi mob uvjet mi nije bio najjaci proc i najbrutalnija kamera jer realno razliku izmedu SD625 i SD845 u koristenju niko nece osjetit, a otvaranje neke igrice za 5milisekndi brze mi nis u zivotu ne znaci, ne zuri mi se bas. Ono sto sam trazio od mobitela je bilo kakav Snapdragon ( MTK g#vn% prokleto nikad vise necu kupit j#bo mu hitler majku ) i velika baterija pa sam tako prije dve ipo godine uzeo Lenovo P2, dok je bio nov screen on time je isao do 14-15h i postepeno se smanjivao da bi sada bio izmedu 10 i 11:30 konstantno na 4G signalu. Jos uvjek ga koristim i mob je super, da ima nekih mana ima ali naviko sam na njih a i uvjek nosim 2 moba sa sobom tak da ono.. prije mj dana bata Tomi me nagovorio na Mi Max 3, citao sam sve i svasta o njemu i otpisao ga ali ispostavilo se kontra tj da su glasine po internetu neistina. Tolko frik nisam da mi je presudan super amoled pored LCD ekrana jer ja izmedu ta dva i nevidim neku razliku. Msm vidi se al nije mi uopce bitna ljepi su oba, reko bi cak da mi LCD ima ljepse boje od super amoleda. Max 3 takođe ima ogromnu bateriju koju je tesko pocuclat. Doduse nije mi primaran mob pa ga ne gnjavim da isprobam kolko ce izdrzat al evo jedan primjer, 8h Sot u roku od 9 dana :D
Sa ovime se malo koji smartfon danas moze pohvaliti...
Da moram ponovo birati novi mob izbor bi bio opet u tom rangu kao npr Moto One Power, sad je i samsung izbacio neki model sa 5000mah baterijom neznam mu ime, Redmi 7 il tako neki šaomi sa velikom baterijom
lukazikaovic:
previše je tu faktora u igri tako da nije lako usporedit ni identicne mobitele.
Ja sam recimo uvik spojen ili na 5G Wlan ili na 4G mobilni. I jedan i drugi su dosta veliki potrošači.
isto tako meni je net uvik upaljen, nikakve stednje baterije i slicno.
Nema mi smisao mobitel ako ja moran ic na mail i provjeravat ga da bi zna jel iman mail. isto vridi i za messinger,whatsapp itd.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju