Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Aprilia sr50r "skidanje blokade", savjeti i pomoc!
marinac:
--- Citat: paradajz - 03 Svibanj, 2020, 13:43:28 ---Pa 17.5 i je, zavuci glavu piše ti na njemu
--- Kraj citata ---
Ma nije mi doma skurer, znaš da sam ti još sliku dužan, pa sad kad je u garaži htio bih naručiti čim više toga da sve odjednom složim i ciao ;)
Nego, dali to znači da nema smisla stavljat dellorto i koja bi uopće bila razlika ako je ima?
Poslano sa mog SM-G970F koristeći Tapatalk
marinac:
--- Citat: paradajz - 03 Svibanj, 2020, 14:19:55 ---Pa imaš dellorto 17.5, ne kužim, ti bi skinuo dellorto 17.5 i stavio isti takav drugi?
--- Kraj citata ---
Nisam znao je ne dell'orto serijski.
Jer dellorto je marka, ne? Kao najbolja navodno.
PchelaUbica:
Nije ,najbolja ti je polini marka , s tim si najbrzi
fran_hr:
--- Citat: marinac - 03 Svibanj, 2020, 13:22:00 ---Koji je original karburator na Sr50 2004. piaggio ?
Razmišljam o dellorto 17.5, a negdje sam pročitao da je serijski 17.5.
Ne mogu pronaći točnu informaciju pa me zanima ako je to točno, nema ni smisla kupovati dellorto ??? ???
--- Kraj citata ---
Zasto ne otvoris svoju temu i tamo postavljas pitanja za svoj skuter?
marinac:
--- Citat: fran_hr - 03 Svibanj, 2020, 14:46:27 ---
--- Citat: marinac - 03 Svibanj, 2020, 13:22:00 ---Koji je original karburator na Sr50 2004. piaggio ?
Razmišljam o dellorto 17.5, a negdje sam pročitao da je serijski 17.5.
Ne mogu pronaći točnu informaciju pa me zanima ako je to točno, nema ni smisla kupovati dellorto ??? ???
--- Kraj citata ---
Zasto ne otvoris svoju temu i tamo postavljas pitanja za svoj skuter?
--- Kraj citata ---
Pa zato jer mi je bezveze otvarat temu za jedno pitanje na koje sam maloprije dobio odgovor , a i ne radi se samo o mom skuteru, već je pitanje općenite naravi.
Nisam znao da je nepristojno nadovezat se u postojećoj temi.
Pardon.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju