Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia sr50r "skidanje blokade", savjeti i pomoc!

<< < (21/27) > >>

fran_hr:
Sve oke, nije nikakav problem samo bi bilo bolje da otvoris svoju temu i tamo pitas sve sto te zanima i onda imas sve na jednom mjestu. :icon_thumright:

fran_hr:
Evo skuter se vozi vec neko vrijeme i nakon nekog vremena pojavio se "problem" a to je izgleda neustelanost karburatora.
Znaci kod voznje punim gasom prilikom pustanja gasa te nakon 2-3 ponovnog dodavanja gasa treba mu sekunda da "ulovi" ponovno gas.
Kupio sam novu svjecicu ngk br9es prije cca 200km i cekao da se "oboji" te sam ga danas drzao 2km na punom gasu i slikao svjecicu i cini se da treba veca dizna ali muci me to sto mi je neko u prijasnjem postu napisao da je dizna 62 koju imam ili pre velika ili taman. Što se tice postavke karba znaci igla je na nagornjem zubu tvornicki(pokusao sam ju spustat al onda je samo odaziv na gas sve duzi i duze treba da prime gas), dizna 62, bez limica, seraf smjese ne znam na kolko je al nije diran od kad je kupljen i to je ukratko to sad me zanima sta da napravim prvo. Hvala

SEMPEX:
Imas ih brdo koji voze na 64 tako da neznam zasto bi bila prevelika.  Jel se da s tvojom nastelat,vjerojatno da.  Ali sad bas da nesmije veca,nebi rekao. Reverse i sl su stelali i s 66. Vijak smjese po nekom standardu ide na krug i pol.

fran_hr:
Evo slike svjecice jer jucer mi nije dalo da postavim sliku iz nekog razloga.

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

dario007:
Uuu ovo je smrt bijelo...trazi jel ima falsa di...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju