Subota je i fico se danas prihvatio posla..
Izveo crvenu ljepotocu na cestu vozio se ja isprobavao svasta i rekoh ajmo u garazu
Ja u garazu i montirao Leovinceta RR-a
Probao ja to po cesti i nista nazad u garazu.. a sve sam se razmisljao da vratim stari remen.. vratio ja njega,napuhao gume 2.5 prednje i zadnje i nazad na cestu da vidim ja to kak se ponasa... Leovince RR se lijepo slaze s trenutnim setupom koji imam ali nije to to kao sa Yasuniem R
Isto frajer dode do 70 ovak ne ustelan...
Vratih se ja opet u garazu primio se gedore 10 i skidao spuhce dolje ... nek sam ja njemu gremline ispuhao (btw imo je neki cudni miris po vlagi )
Vratih ja Yasunceta R i probao s napuhanim gumama i starim remenom ... jesam napomenuo da su gume bile 0.5? Prenja i zadnja
Samo odusevljenje sa Yasuncetom i napuhanim gumama kak to ide kazaljka je u jednom momentu skocila i do 80km/h rekooo wooow ali sve sto je lijepo kratko traje,Morao sam kocit jer neki frajer nije znao kud ce
Ovo je Ficina garaza di sarafa svaki motor koji mu je uso u dvoriste...
Od 5 garaza na raspolaganju ova mi je najdraža..neznam zasto
A sad ovamo pocinje Sra#e tesko..
Nekako meni auspuh nekako nije bio dovoljno stegnut rekoh budem ja njega zategnuo... kako ja njega zatezem odjednom ostade mi glava sarafa na gedori
Rekoh svasta gledam ja kako da izvadim ja njega .. prvo sam mislio skidat mašinu dolje pa poslje masina ostala na rami.. samo sam maknuo rezervoar od ulja i kad odjednom ono mjesta da avion moze proc
Odma sam se sjetio mog roxa i pomislih zasto on nema toliko mjesta.. neka ajde za roxa cemo se jos raspisat poslije
..
Posto sad ja prvi put sam radim i skidam termogrupu nesto je ostalo u glavi kak bi to trebalo bit.. skupio ja hrabrosti i lagano skidam i usput reko kad je to dolje da vidim boju svjecke i kakav je cilindar ...
Svjecka govori da bu zaljepio
Stanje cilindra ( ima riseve )
Manie gledanja idemo vadit saraf van.. razgledam ja situaciju i bacam se na posao .. kak sam do sad vadio sarafe ,zbusit ga i zatuc torex nastavkom i odsarafit ... kako kolega srunner napravio tako i ja njegovim stopama ... nazalost ovaj kinez ne ide van.. posto ne ide van ja njega probusio
Posto nemogu nac borer za zeljezo ja njega s samonarezivim sarafom zbusio
I nista idem navoje narezat druge kad ono odjednom cujes KRC ja mislio to je to gotovo je idemo stavit nazad ... Kad ono Frajer pukooo
Reakcija WTF??
Tako da za sad pauza 3 tj dok ne dode frga pa ne pocnem slagat DreVica 70 ili ako u medu vremenu ne nabavim neki cilindar tek toliko da se moze vozit ... pouka u svemu ovom NE BUDI SIVONJA ko Fico i ne zatezi sarafe pre jako