Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Koliko me sjecanje sluzi, mislim da je moguce izmjeniti lezaj, ali je jako zajebano i pimplavo
Jesi zavrtio rolu, jel se cuju lezaji?Moze biti i kavez kvacila, zveketari dok kvacilo nije spojeno i optereceno. Uzmes zadnje remenice s kvacilom pa prodrmas, ako tad ne kuzis, probaj cimati kavez kvacila pa vidi jel klapara.
Citat: Corector - 19 Prosinac, 2018, 09:40:06Jesi zavrtio rolu, jel se cuju lezaji?Moze biti i kavez kvacila, zveketari dok kvacilo nije spojeno i optereceno. Uzmes zadnje remenice s kvacilom pa prodrmas, ako tad ne kuzis, probaj cimati kavez kvacila pa vidi jel klapara.Na sto mislis pod "rolu"
Citat: Duje022 - 19 Prosinac, 2018, 10:15:14Citat: Corector - 19 Prosinac, 2018, 09:40:06Jesi zavrtio rolu, jel se cuju lezaji?Moze biti i kavez kvacila, zveketari dok kvacilo nije spojeno i optereceno. Uzmes zadnje remenice s kvacilom pa prodrmas, ako tad ne kuzis, probaj cimati kavez kvacila pa vidi jel klapara.Na sto mislis pod "rolu"Onaj plastični roler koji stoji izmedju variomata i zadnje remenice. Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
ploca koja stoji na donjoj strani kvacila i drzi se na 3 zegera oce se razlokat pa zvekece..