Meni dode mucno kad raznorazne teorije o lezajima procitam.
Lezaj se nema kaj zluftat,to je najprecizniji dio u auto/moto industriji.Mikron potrosenosti na stazama rezultira ruzenjem lezaja.
Tolerancije su tu da bi izdrzavali vise okretaje,slabije podmazivanje i vislje temperature.
Ti mozes staviti i C3 lezaje,ali ja ti govorim sta je najbolje na trzistu.Bolje od toga je jedino keramicki koyo lager.
Od poliamida uglavnom svi bjeze jer ga je teze ugradit i iznabijaju ga i proruzi jako brzo.
Velim C3 ce ti bit okej.C4 poliamid je bolji izbor i oni uglavnom high end setupe izdrzavaju bez pardona.
C4 poliamid sa strane magneta i ovaj nj204 do varia je top kombinacija i kad to smontiras sa pravom radilicom,trpas gore i polini 84cc jer je to najjace kaj ide sa serijskim hodom.
Kod Piaggia su dva potokarena poliamida za bolje podmazivanje 75-79e,dok su obicni koyo/ntn 20e.
Kod mine je ta razlika manja i kosta te mrvu vise a imas top stvar,al kak oces,tvoj izbor.
Evo kombe za minu:
https://www.scooter-attack.com/crankshaft-bearings-stage6-r-t-s6-80366c4-rt-39.htmlTo ti je ta komba samo ti nebus imao tokarenu vanjsku kosuljicu,ali i za to znam jednostavno rijesenje.