Ostalo > Razne offtopic teme :)

A pokusavao sam biti Peza fan!

<< < (7/17) > >>

SF2 Freak:
Ja nemam takav osjecaj da sam vidio ikakve pljuskice. Svi znaju istinu jedino ti zivis u zabludi sa polu crknutim pjurdetima.

Stani mi na crtu sada iza 17h.

Ajde pred svima te izazivam danas. Budes li prihvatio ili si se ukakio. ?

Corector:
Daj mi samo reci kakav je osjecaj bio spustiti od purejeta? Ja to nikad necu saznati, pa me jako zanima, prevaro :laughing9:

Francić, one slikice cu si uokviriti, ti to ne bus nikad  :jumping:

Kakva pickica i prevara ja ne mogu vjerovati, s extra gustom cu nabudziti purejete gdje ce mi pokusbi kunic za izivljavanje biti ova preturpijana peza :laughing6:

Ide se kurcit sa pezom, a poturpijao je do boga hahahahah

Kakav jadnik ispaceni prevarantski, za 2 zivota utucena u pezu i planinom para :laughing6:
Kasicu sam vec formirao, svaki dan ubacujem po 5kn i za mjesec dana cu skupiti za peza brutal killer isprskivacki setup :toothy10:

I jedan becarac:

--- Citat: ---Ide peza al odlazi kuci
Ide peza al odlazi kuci

Metnuo mu pjurdet prskajuci
Oj metnuo mu pjurdet prskajuci

Op sa sa evo ti ga na
--- Kraj citata ---

Kakav pacenik kojo samo presucuje kvarove i silne poslove, da bi na kraju rekao kaj, pa imam samo 4 stvari hahaha Imati cu i ja 3 stvari s kojim cu ti pokopati to zamorce :D

Koji prevarant jadni....

SF2 Freak:
Znaci odbijas izazov danas kao i svaki puta do sada.

LJUDI MOJI PJURDET OPET NIJE SPREMAN A GAZDA JOS MANIE.
NITI VJECAN AGREGAT NITI SPREMAN ZA TRKU A TI SA WC-a TIPKAS OD STRAHA.

STANI MI NA CRTU AJDE KURONJA.

Corector:
Dakle u soku sam, pickica turpija, pa se kurci. Dobit ces ti kinder suprise i pozovi nekoga da munse mozes isplakati nakon sto te brutslno isprskam :laughing3:

Kakva kurva stari moj, kao sve serijski a pretuprijao ga toliko da se boji voziti ovu zimu, jer ga ko fol konzervira, a skuter ce mu izdrzati 1 drag :laughing6:

Oduvijek si bio prevarant s tom jadnom pezom, i uvijek sam te i tada ubio u pojam hahaahaahahha kako jebeno dobro, sad mi je jasno zasto si u kur*u po 2 tjedna i zile ti iskacu :laughing6: :toothy11:
Kojo si ti jebeni bolesnik...

Al opet ti se to bude ponovilo, PREVARO :laughing6:

Isprskat cu te pred svjedocima Francić :icon_thumright:
Tvojih lazi je previse, PREVAROOOOOO :laughing6: :icon_thumright:

I daj mi reci, kakav je osjecaj sad kad sam te otkrio da lazes i muljas, a taj tvoj trud ce sad propasti i nisi uspio mene zajebati s tom lrevarom, vec ces sada dobiti takav bumerang da CES SE SAMO USPRAVITI U NORMAKAN POLOZAJ nakon zalijeganja kad vidis odmah u startu kokiko pusis ahahahhaaha

Kakva prevara jadna, jos sam sokiran, kako prljavo pokusavas igrati aaaaaaa

Tags: francic je najveca pickica i lazov, francic je prevara na kvadrat, francic je jednostavno pickin dim za izbrasnarit, francici su oduvijek bili i biti ce zamorcad makar ga prao samponom i isao mu u Muller, sve francusko je smece ....
Prevarooooo ispacenaaaa aahhaahhahahahahahah

Jadniceeeeee pezoooo

Mene ces zednog preko vode, jaooo jedva cekam da vidim kad otvoris cep od akumulatora i zabijes glavu u akumator, a ja te isbrasnarim i opet ti se izrugam :D
Nema nista bolje od ruganja Francuzu, A JE TO...

SF2 Freak:
Sam ti meni reci kaj sam ja preturpijao za pocetak ?
Pojasni mi to kaj je to preturpijano ? Eto skinem ti cilindar pa gledaj unutra kolko hoces.
Mogu metnut i drugi cilindar za tebe. Cak mogu i na AC preci opet cu pobrisat sa pjurshitom pod.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju