Ostalo > Razne offtopic teme :)
A pokusavao sam biti Peza fan!
Bore Ši:
btw čovik oče prijeci na nesto jače?
zvonkec92:
Nemoj mrale mjenjat, kako ce te ljudi onda prepoznat ako kazem "onaj sa R6" a ovako kad kazem "onaj sta slaze pjurđete" mrale ceo balkan zna ko si
Corector:
Nista od drag-a veceras, moram skarabudziti kuhalo za vodu :toothy10:
dario007:
Ak ne uspijes zovi me da ti pomognem! :o
Corector:
Da je high end karbos klasa garant bi zvao jer bi bio pacenik.
Ovako kad je purejet, ja extremno zadovoljan, lako se ufazi i malo trosi :headbang: Di ces bolje od skupocijene zamorcadi high end, i samo je pitanje sata kad ce te iznevjerit :toothy12:
Opet mi se peza uzdize cim ja sutim, treba to aktivno PRSKATI, naciljao sam i pritiscem Enter kako bih aktivirao Torpedo u Pezu :hello: :thefinger: :violent5: :old: :fy: :party046: :party0049: :sign070: :dancee: :beljj: :ajdeajde: :fingerr: :ljetodobar: :umroodsmijeha: :vrijemezalock: :muahahaha: :bicedobro: :giggle: :skuteras1: :peugeot:
Vise puta je jedan prepacenik s pezom izjavio kako NE NOSI ALAT sa sobom :headbang:
Purejet gleda pokvarenu pezu
Purejet opet gleda pokvarenu pezu
Gle alata bokte, steta sto nisam slikao skladiste dijelova ispod sjedala :toothy9:
Deklo od peze otvoreno, remen zavrsio u kanalu
Pokusaj PREVARE da se sakrije iza talijana dok serafi pezu :laughing9:
FRENDIĆ, sad kad si kupio pezu, ovak moras svaki dan :toothy12:
SAMO PEZA BAJO MOJ!!!
Peza propisala na tripu
POINK
Ovo su samo slikice koje ja imam... a gdje su skriveni albumi?? :laughing9:
Jer peza je stroj! :D
Dobro ajde, da ne ispadne kako samo govorim istinu o pezi, peza je napravila veliki iskorak, ali stari moj tu ima i jedna slika iz 2015. godine, sto znaci da trebas biti extreman pacenik da napravis nesto od peze. Di je to od 30 sekundi za purejeta :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju