Ostalo > Razne offtopic teme :)
A pokusavao sam biti Peza fan!
Corector:
Trebali bi se sjest isti vozaci pa vidjeti. Ali pripisujem pobjedu batini i nabudzenih 160ccm.
Meni je najbitnije da peza uvijek bude iza purejeta, za sljedeci drag stizu iznenadjenja, odlucio sam uloziti po par stotina kuna u purejete i tim cinom cu osigurati vjecno zaostajanje peze iza purejeta :headbang:
Planiram jos jedno ruganje s Yasuni Z spucetom iz steka, kojeg cu namontirati na Nrg powera karbosa. Sve sto izadje iz moje kuhinje ima da edukuje i isprska pezu :laughing7:
zvonkec92:
Nemora biti, purejet dobro ispali u startu moglo bi biti napeto. Nejde sad batina nesta extremno, imam prelagane rolNice
SF2 Freak:
Ja nemam nikakvih iznenadenja. Vario spuh getriba 4%.
Kakva su tvoja iznenadenja ? Napisi nam i stani samnom na crtu.
Cmrljavac bio i ostao
Uzmi si zveckicu
Corector:
Ja mislim da je realno ako Elystar postane 70, sa mnom da se natjece u klasi 50 gdje su manji nizi i laksi vozaci, i jos imaju rezonanciju :headbang:
Stvarno me zivcira da je peza ispred Elystara nakon sto je u pezu utuceno brdo para da bi se nasao neki kompromis, vrijeme je da i ja ulozim u neki polovan 70ccm pa da ubijem brasno u pezi wc skoljki s kamionom od skutera :headbang:
--- Citat: SF2 Freak - 28 Studeni, 2018, 14:33:24 ---Ja nemam nikakvih iznenadenja. Vario spuh getriba 4%.
Kakva su tvoja iznenadenja ? Napisi nam i stani samnom na crtu.
Cmrljavac bio i ostao
Uzmi si zveckicu
--- Kraj citata ---
Kako je bilo izgubiti na dragu s pezom od purejeta, i to brutalno???? hahahahhaha
Imam jos kinder suprisea, kaj te boli briga ak ces se samo pokupiti bez traga i glasa i otici ces sam za Sisak ahahahahahahahah
Al sjebati cu ti pezu totalno :D Sve znam frendic dokle mozes ici i gdje su ti granice, ti nemas pojma kaj te ceka ahahahahahaha
Po zimi se svasta nesto izdesava :D
Jedva cekam iduci drag, kad se dotjera istovremeno vise purejeta kerova na peze. Ali moramo odjednom odvoziti svi skupa, jer ce se suhi pickica samo pokupiti i otici ce plakati po treci put tamo negdje hahahah
Corector:
PEZA PREVARA!!!!!
Koja siti jadna pickica, tu se nesto kurcis, a u pozadini turpijas, brusis, glodjes i onda se usudis zvati hahahaha e imam recept killer i za to. Pa nece peza zamorce nikad ispred purejeta, cak i sa podignutim cilindrom i spustenok glavom....
Francic, peza ne bi isla zmesta bez podlozenog cilindra sa 6 dihtunga izmedu i sa spustenom glavom.
Francic tjuneru ispaceni, koji je sjebao pezin cilindar tjunirajuci prosle zime..... dobiti ces takvu porciju pljuskica jer niti ja vise necu biti mrtva serijala s niti jednim purejetom, pa da mi se kurcis okolo, peza mora uvijek biti iza purejeta!!! :laughing9:
Nema boljeg osjecaja nego vidit francica u kur*u, stoga cekaj dan kad ces biti izbrasnaren i kad ces pobjeci za Sisak... :headbang:
Kakva pi*ka, koja se kurci jer ima laksi skuter i sebe kao vozaca.
Koja se kurci jer tunira iz petnih zila smetliste i onda zove na crtu setuo koji ga dere gofinama hahaha
Kako cu te isprskat za ovo, i tebe i taj tvoj jalov posao s pezom da ti opet dokazem da dzaba krecis to mrtvo zamorce.
I Elystar ce te izubijat :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju