Ostalo > Razne offtopic teme :)

A pokusavao sam biti Peza fan!

<< < (3/17) > >>

Lezz22:
Jbg nisi imao srece ocito sa pezama, i tvoje misljenje je takvo kakvo je, mislim ti si ga bar imao i isprobao i jednostavno ti nije odgovarao, dok naprimjer ja imam dobra iskustva iako nisam puno serafio skutera ali na mini i pezou jesam, ali najvise mi je fora ljudi koji se javljaju da nes nevalja al nikad probali to je cudo jedno hah, vidim ti gledas potrosnju najvise dok naprimjer meni da trosi i 8l a da ide kak treba nije uopce problem, onda vecina vas gleda brzinu i fascinira vas sto je neki brzi za 2gpsa i odmah je taj skuter najbolji i nema boljeg od tog  :icon_scratch:. Nisam stari clan na forumu al dosad sam vidio da i batina moze biti odlicna kak ju je zvonkec sredio klanjam se, corector ti si sredio purejeta jedini u hrvatskoj kak spada i dokazao da i on moze, dariov nrg isto mi je za same pohvale 120gps-a pff. Slijedece godine lijepo da se mozete smirit svako nek sredi prijenos na novo i lijepo na drag jer se samo vrtite u krug   :icon_tongue:

Btw kakve si ti kvarove imao da toliku mrznju imas hah jer govoris ko da je motor sam planuo odjednom  :laughing7:

I kad kupujes polovno nemozes ocekivati da je skuter u savrsenom stanju jer neznas sta je radjeno s njim, ima ih i ovdje na forumu stotine sto su kupili skuter i ni nakon tjedna osla radilica, nes s strujom, getriba itd...
Sve mi lici da si je poprilicno kratko imao jer da si je sredio nakon problema koje je imala vjv bi radila kak spada

SF2 Freak:

--- Citat: Lezz22 - 27 Studeni, 2018, 17:36:50 ---Jbg nisi imao srece ocito sa pezama, i tvoje misljenje je takvo kakvo je, mislim ti si ga bar imao i isprobao i jednostavno ti nije odgovarao, dok naprimjer ja imam dobra iskustva iako nisam puno serafio skutera ali na mini i pezou jesam, ali najvise mi je fora ljudi koji se javljaju da nes nevalja al nikad probali to je cudo jedno hah, vidim ti gledas potrosnju najvise dok naprimjer meni da trosi i 8l a da ide kak treba nije uopce problem, onda vecina vas gleda brzinu i fascinira vas sto je neki brzi za 2gpsa i odmah je taj skuter najbolji i nema boljeg od tog  :icon_scratch:. Nisam stari clan na forumu al dosad sam vidio da i batina moze biti odlicna kak ju je zvonkec sredio klanjam se, corector ti si sredio purejeta jedini u hrvatskoj kak spada i dokazao da i on moze, dariov nrg isto mi je za same pohvale 120gps-a pff. Slijedece godine lijepo da se mozete smirit svako nek sredi prijenos na novo i lijepo na drag jer se samo vrtite u krug   :icon_tongue:

Btw kakve si ti kvarove imao da toliku mrznju imas hah jer govoris ko da je motor sam planuo odjednom  :laughing7:

I kad kupujes polovno nemozes ocekivati da je skuter u savrsenom stanju jer neznas sta je radjeno s njim, ima ih i ovdje na forumu stotine sto su kupili skuter i ni nakon tjedna osla radilica, nes s strujom, getriba itd...
Sve mi lici da si je poprilicno kratko imao jer da si je sredio nakon problema koje je imala vjv bi radila kak spada

--- Kraj citata ---
  :falafala:
Sve si napiso , sve si objasnio.
Kupio je elystara koji je lezao u blatu i lik se cudi kak je skuter drama. Stavljao multivar na njega kojem piksa ispada van lijepio ju sa super bond ljepilom , karb neustelan bio. Sve se razilazilo i nikada nije dao priliku skuteru , tamo neki lijevi rabljeni remn koristio itd itd. Nije htio kn ulozit. A zna se kada kupis nesto i ako nemas doma djelova  da ces morat ulozit. Jbg druga stvar kaj je njmu isplativije bilo nakacit puru gore jer ima 50 pumpi i 150 injektora doma.
Dok bi se ja rade objesio za pezin boalock nego metnuo pjurshita gore. Jer za to dubre nista nemam doma pa cak ni lemilicu. A lager za pezu sve je veci , samo kupujem a nista ne koristim jer se samo vozim.
2GPSA su bitna jako , ok u mojem slucaju 10gpsa sam ispred pjurdeta tako da , da opet si upravu 8ili 10 gpsa ispred pjurdeta sve mi je jedno.  :icon_thumright:

Corector:
Francic. Nemoj ti meni pricati sto sam ja radio jer opakp seres i pokusavas me prikazati kao čmrljavca. To sto nisam kupovao iskljucivo nove dijelove i sto nisam bolesnik kao ti, ne znaci u nije garancija da si superiorniji. Nego upravi suprotno, uloziti cu u kompromis, a sve ostalo je teza bolest i retardacija. Dao sam pezi sansi s jako dobrim dijelovima, i nemoj skretati fokus s masine, koliko je se pokvarilo toga francuskog nevezano za masinu? Crkla brava, zablokirale celjisti, puko serwf celjisti u vikici, otisao prednji JEDAN lezaj, drugi dan danas vozi, strunuli nosaci masine, propisao rezervar goriva i ulja.... i masa sitnica...

Elystar nije bio odrzavan, ali sam ja ulozio puno toga, i nemoj srati da sam fusao. Stavio sam i nove karike u to smece koje nakon 15tkm ima zazor od 2mm.

Kompletnu sam.masinu pretresao i sta nisam stavio da ne valja? Ne valja jebena peza.

Onaj multivar kojo sam ljepio 2K ljepilom, nisam nikada niti ugradio nego sam stavljao serijske variomate kao nove. Multivar je jos kod mene nekorosten, u nemoj jesti g#vn#, i bas cu ti ga slikati da vidis kako se sve drzi :icon_thumright: Pa neces meni srati kad te mogu poklopiti za svaku :laughing9:

Razvaljene serijske polutke sam zamjenio morini kao novima. Ppd razvaljene nislim luft klaparanje od tmm i curenje masti pa mi je podmazalo kvacilo i zvono.

Kupio sam i nov Bando remen.

Kupio sam i drugi frgic sa skutera koji je fino isao i lijepo radio na euro 2 bloku.

Neces meni nabiti da sam fuser i da ne znam, prema svima se isto odnosim!

A vi kad kupite par peza pored tih, onda se javite :hello:
Makar ne znam sta se Francić vise javlja kad je pred mojim ocima serafio i previse, stoga čmrlji tamo i ne seri kvake izmisljajuci razne lazi. :frajer:

To kaj si uspjesan freak i usput kripl koji potrosi par tisuca na variomate i svi mu se sjebh, za to moras biti bolesnik vise klase, i ja sigurno nisam takav.

I s polovnim dijelovima sam te derao u krajnjoj, to pico presucujes kad ti je peza isla kao mrtvo puhalo, to nebi spomenuo :icon_thumright:

I s polovnim dijelovima derem tvoje skupocijene s purejetima. Znaci imam skuter od 300 eura vs tvoj od Preko deset hiljada i kaj si ti postigao s tim? Osim da se covjek zapita da tu nesti ne stima s glavom :laughing7:

dino73n:
Ja ne znam gdje ste nasli te grobove od peza na kojim je riknulo sve. Serijskom pezi rikava elekrtonski chok i prozuji getriba ako se ne odrzava redovno i to je to sto se kvarova tice. Ubacis rucni chok na sajlu da ga je lako dohvatiti i mjenjas ulje u getribi svake sezone i vozis se vjecno. Ja sam svom pezi u getribu cak ubacio i magnet da skuplja eventualne opiljke i učinio je vječnom.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Corector:
Pa evo nek Suhi kaze prvi sta je njemi sve riknulo :laughing9:

O tome suti ko pi*ka :toothy12:

Pa koliko ljidi samo poznajem koji imaju dobre peze, a sve otislo k vragu....

Moze peza biti dobra, ali to nije pravilo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju