Ostalo > Motocikli

KTM samo gass...

<< < (3/5) > >>

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: Duje022 - 24 Studeni, 2018, 10:08:38 ---To je ktm iz pakostana znam ovako iz videnja vlasnika

--- Kraj citata ---

jel se taj ex vlasnik iz pakoštana zove Luka? ak je, on je pred cca 3godine uzeo smc-a od Škope from ST  i dok je bio kod Škope samo su mu namotaji paljenja jednom izgorili :icon_thumright:

Duje022:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 24 Studeni, 2018, 22:10:11 ---
--- Citat: Duje022 - 24 Studeni, 2018, 10:08:38 ---To je ktm iz pakostana znam ovako iz videnja vlasnika

--- Kraj citata ---

jel se taj ex vlasnik iz pakoštana zove Luka? ak je, on je pred cca 3godine uzeo smc-a od Škope from ST  i dok je bio kod Škope samo su mu namotaji paljenja jednom izgorili :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ne koliko znam zove se Šime i imo je 640 i ovog 660 i prodo ih je oba

kiza-iz-kvarta:
mozda ga je Šime uzeo od Luke  :dontknow:

ovako je izgledao kad je bio kod Škope

Duje022:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 24 Studeni, 2018, 22:23:02 ---mozda ga je Šime uzeo od Luke  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Mislim da je to taj samo je kod Sime ima drugu masku sa farom ugl ne mogu sliku stavit kaze da je datoteka prevelika :dontknow:

biobel:

--- Citat: Duje022 - 24 Studeni, 2018, 21:59:57 ---Sutra moras javit onda jesan pomoga il ne u vezi blokova haha
Jesi ga uzeo za cijenu koju je trazio il je ipak odlucio malo spustit posto ona cijena nie bas bila norm po meni za motor kojem je klipnjaca probila blok :toothy9:

--- Kraj citata ---

dao sam mu nexija... mene je nex ispo oko 17 tk kad sa ga kupio... s tim da je skuter bio mic pic bez ikakve ogrebotine ....naravno kad sam klizo... pa mi lik izletio iz sporedne i ja u njega direkt i jbg  osle plastike... osim toga ostalo sve na nexu je bilo ok, a posto je trebalo drugu ralicu ili ovu lakirat,bubreg desni,ona skrga vjetrobran desna prednju masku ljepit nosace i lakirat.... isti mi k bio dati ga za jeftinije ili uzet ovo sloziti  novo gore i vozi...

--- Citat: Duje022 - 24 Studeni, 2018, 22:33:25 ---
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 24 Studeni, 2018, 22:23:02 ---mozda ga je Šime uzeo od Luke  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Mislim da je to taj samo je kod Sime ima drugu masku sa farom ugl ne mogu sliku stavit kaze da je datoteka prevelika :dontknow:

--- Kraj citata ---
je to je bice... samo sad je iza naranđasta maska, a ne crna i prednja je druga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju