Ostalo > Motocikli

KTM samo gass...

<< < (4/5) > >>

NeoDJW:
Tko je vidio vozit smc sa varenim blokovima ?  :glasses9: :frajer:

Duje022:
Kako je proslo sa onim blokovima so si gledo od 640?

biobel:

--- Citat: Duje022 - 26 Studeni, 2018, 12:44:10 ---Kako je proslo sa onim blokovima so si gledo od 640?

--- Kraj citata ---

0 bodova nazalost... gledo sam slike detaljno usporeÄ‘ivo sa ovima od 660tke... ljevi blok je identican ali ima male razlike unutra kod dijela za uljnu pumpu , a desni blok drugciji jer onaj ima i anlaser jbg... blokove svoje nosim kod majstora ovih dana kaze nije problem za napraviti samo ce trebat neki tokar dobar da poravna rubove na spoju kod dizne i tjt... i naso sam  masinu iz smca 660 iz 2004 sa 12tk komplet za cijenu blokove tako da cu to uzet 99% nasarafit gore i vozi... :hello: btw prodajem grafe ako treba netko 1070 i 1080  :toothy12:

aprilija top:
Zaboravi varenje takvo al uvjek povuce nekaj posto je tanki .,slican slucaj sam na crfu 450 imo klipnjaca kroz karter van,povarili kak su varili popigalo se malo bloka i stekala getriba lager je malo stajo nakoso i odvozilo to 3 kilometra idemo dalje novi lager opet nije to to opet odvozi 3kilometra i nis oglasnik i kupi ispravne blokove i vozi 2 bloka 11soma kn.ko cijeli motor.

biobel:

--- Citat: aprilija top - 26 Studeni, 2018, 22:10:57 ---Zaboravi varenje takvo al uvjek povuce nekaj posto je tanki .,slican slucaj sam na crfu 450 imo klipnjaca kroz karter van,povarili kak su varili popigalo se malo bloka i stekala getriba lager je malo stajo nakoso i odvozilo to 3 kilometra idemo dalje novi lager opet nije to to opet odvozi 3kilometra i nis oglasnik i kupi ispravne blokove i vozi 2 bloka 11soma kn.ko cijeli motor.

--- Kraj citata ---

brijem da je do majstora.... Ima u zg njih 2 3 koji rade iskljucivo za motore tako da nevjerujem da ce biti problem posto su meni pukli di je izletila klipnjaca, a ne na nekom vaznom dijelu... Ovaj majstor mi se cini ko netko ko  ce to odradit bez po muke https://web.facebook.com/motometal.berkovic/?_rdc=1&_rdr ... meni ce jedini problem biti nac nekog tokara da eventualno smanji po mm ako bude vise tamo di bude vareno... za ostalo se ne brijem, a kako stvari stoje ti blokovi kad se naprave uzet cu novu klipnjacu stavit gore radilicu promjenit lezajeve i sve i prodat komplet masinu donji dio bez klipa glave cilindra....  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju