Ostalo > Motocikli
KTM samo gass...
Duje022:
To je ktm iz pakostana znam ovako iz videnja vlasnika al cini mi se da jedan decko na njuskalu prodaje blokove od 640 u Zagrebu ja msm pa vidi jel ti pasu :headbang:
Corector:
Ima dijelova za Ktma ne brini, samo si daj truda oko trazenja :icon_thumright:
balki:
Da ja moram dat 10kKn za blokove kupio bi si aparat za TIG varenje za par tisuća kn i polako počeo trenirati na nekom bezveznom bloku za djubar... pa kad bi utreniro povario bi si to i pobrusio :headbang:
Blok vjerojatno nie ALU nego je Magnezij legura (ako alkoholni ocat kipi onda je Magnezij, a ako ne reagira onda je ALU) pa pogledaj cjeli video...:
biobel:
--- Citat: Duje022 - 24 Studeni, 2018, 10:08:38 ---To je ktm iz pakostana znam ovako iz videnja vlasnika al cini mi se da jedan decko na njuskalu prodaje blokove od 640 u Zagrebu ja msm pa vidi jel ti pasu :headbang:
Jep to je taj... ugl motor je u jako dobrom stanju -sitnice oko estetike al do ljeta ce biti sve tip top!
on ga je uzeo od frenda koji ga nije grijo i mazio bas neg ga je vozo i on nije napravio servis kad ga je uzeo i baaaaam ode blok... ali sve ostalo je ispravno glava cilindar sve 5 sve uredno osim tog dijela stoje izbila klipnjaca van
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: HVALA TI!!!!!! Od mene imaš gajbu pive kad si u zg mi se javi obavezno... Zvao sam lika tog sa njuskala sto ima ove 640 blokove iz "05 i isto mi sve dijeluje na slikama.... sutra preksutra bi trebo do covijeka pa cu ponet svoje blokove da vidimo jel isto sve ako je uzimam odmah....
--- Citat: Duje022 - 24 Studeni, 2018, 10:08:38 ---
--- Kraj citata ---
--- Citat: balki - 24 Studeni, 2018, 16:38:11 ---Da ja moram dat 10kKn za blokove kupio bi si aparat za TIG varenje za par tisuća kn i polako počeo trenirati na nekom bezveznom bloku za djubar... pa kad bi utreniro povario bi si to i pobrusio :headbang:
Blok vjerojatno nie ALU nego je Magnezij legura (ako alkoholni ocat kipi onda je Magnezij, a ako ne reagira onda je ALU) pa pogledaj cjeli video...:
--- Kraj citata ---
tnx, pogledo sam videa od tog lika i onaj "di provjeris jel ALU ili MAG " ugl blokovi su ALU nema nikakve reakcije na ocat nigdje po bloku ni na "mesu" dje je puknuto.... svakako bi si sam to napravio ali mi lakse par dana radit za te novce i dat nekom ko se tim bavi i ima vise volje i zivaca od mene pa nek napravi kako spada jbg, a svakako u zg sam u stanu tako da svi oblici varenja odpadaju odma :toothy10:
Duje022:
Sutra moras javit onda jesan pomoga il ne u vezi blokova haha
Jesi ga uzeo za cijenu koju je trazio il je ipak odlucio malo spustit posto ona cijena nie bas bila norm po meni za motor kojem je klipnjaca probila blok :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju