Prvi MT je vec napucao 4000km.
Jutros nakon spice, zamalo pokojni, s drugim MTom. Sreca pa ima jos jedan ... Jednom, ali dva puta za redom mi isti auto oduzeo prednost.
Tags: novopeceni privatni taksisti
Otkako su se pojavili, jasno se vidi da taksiraju i oni koji nemaju pojma voziti, skuzio sam da nerijetko iritiraju svojim postupcima jer bas se vidi razlika izmedju njih, pocetnika, i pravih profesionalnih taksista. Lagano sam im u sebi poceo jebat mater, a sada i u zivo.
Jutros, ravnica, nema nikog, vozim nesto iznad ogranicenja, prilazim otvorenom krizanju i vec sa 300m vidim auto koji dolazi s desna pred krizanje, na 200m sam vec vozio po ogranicenju i normalno prilazim, vidim auto nema namjeru stati jer je u zaletu sa 568kmh na 5m prije krizanja (i planira namotati puni desni). 50m prije dodatno kocim i izbacujem se u lijevu stranu svoje trake i vozim se 40kmh.
I svjededno, izbaci se sa Skodom na pola moje trake i stane, kocim jos jace, i opet mi planira uletiti ispred (iskorostava priliku dok ja extremnije kocim da oduzme prednost kad sam vec popustio. A kucka ima namjeru kretati se u mom smjeru, odnosno ona skrece desno.
Nekako odleprsam naprijed, kroz suprotnu traku.
Sacekam je na sigurnom i vidim na vratima pise ime taxi privatnika. Unutra zenska 50god. sredjena u kaputu, veli, nisam te vidjela.
Imao sam upaljena duga svjetla.
Ali nisam imao onaj reflektirajuci prsluk, to je moja greska.
Koliki moras biti kreten i idiot, da vjerujes nekom sto ti dolazi na krizanje dok gasiras ravno kroz "sigurno" krizanje bez semafora. Izgubio sam muda po tom pitanju, priznajem.
A sad idem vozit Elystara, ovo sam iskulirao jer sam predvidio na domacem terenu, ali nije ti svejedno, ipak je to jedna od glavnih sj#botina na 2 kotaca, kad ti oduzmu prednost, to sam osjetio s 18, na haubi Volva...