Kad zalegnem, onda je bolje jer balansiram narusenu ravnotezu, a kad zavrtim masinu i normalno sjedim onda imam osjecaj kao da se sve previse propinje i spusta prilikom normalnog saltanja. Kod normalne voznje je sve ok.
Vidjet cu jel problem u meni u tim nekim situacijama ili fakaltanje, t treba gusce ulje ili cu se pak prilagoditi.
Jbg, nemam pametnijeg posla na motoru
U tebi nemre bit problem, ovjes mora radit ono kaj pred njega stavis (razliciti ljudi, iste tezine ce ovjes opterecivat drugacije ovisno o stilu voznje, ali, bottom line je da ovjes mora bit prilagodjen). Ak ti i na ubrzanjima i kocenjima osjetis da nesto ne valja, onda ne valja. Tocka. Gdje su tu zavoji, neravnine u njima itd.... Tu se cesto pada s motora zbog ovjesa koji je neadekvatan (sabijanje viliec do kraja, kao najdrasticniji primjer). Da li podesavanjem (ne znam sto mozes na svom motoru podesavat od ovjesa) ili zamjenom komponenti, ali svakako ne smijes osjecat da nesto nije u redu i mislit na to, nego se koncetrirat na voznju kao takvu,, a motor je samo alat u tvojim rukama
I ako mozes podesavat, nemoj se iznenadit da kako napredujes kao vozac, mijenjat ce se i setup ovjesa kako ces bit "brži", jer ces ga jace opterecivat. Tu ne mislim na brzinu kao takvu, nego na opterecenja kojima je ovjes izlozen (ona recenica sa pocetka da ista tezina vozaca ne znaci i isto podesen ovjes). Nulta tocka podesavanja ovjesa koja je opceprihvacena je generalna i u najvecem broju slucajeva adekvatna, ali, svako vozi individualno i korekcije (umjerene za cestu) u stelanju su potrebne ovisno o tome. Staza je prica za sebe, tu su u igri ista pravila, ali samo nazivno jer su opterecenja puno jaca