Ostalo > Motocikli

Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K

<< < (17/50) > >>

Corector:
Pa i pitam se zar moze bolje. Onda nista, taman se ponadao, jer lagano ubija monotonija oko motora, sad mi je jasno zasto neki stavljaju besmislene stvari. Idem cistit ociscen lanac s koncem za zube...

3alfa3:
Evo ti zanimacija ak ti je dosadno (ciscenje semeringa vilica), a i TIP kad procuri (ako procuri)  ;D
Mozes i sam napravit " alat":  35mm film analognih fotoaparata dusu dao, samo ga skrojis u ovakav oblik  :toothy12:

RunnerSukosan:
Lil je to na yt probao i sve mu procurilo

3alfa3:

--- Citat: RunnerSukosan - 18 Ožujak, 2019, 12:38:51 ---Lil je to na yt probao i sve mu procurilo

--- Kraj citata ---

Mozda na vilicama koje imaju i serafic na vrhu za ispust pritiska zraka pa to nije napravio i pocelo pod pritiskom curit kad je zabo cistac pod semering. A i pomaze rasteretit vilice (dic motor naprijed da se skroz izduze iako nije potrebno)

Inace, ova metoda je besplatna i u preko 90% sulcajeva rjesava problem jer je najcesce razlog curenja mrvica necistoce izmedju semeringa i stapa vilice pa ne dihta kako treba. A ako je semering ostecen, naravno da nema pomoci, ali ni stete od ovog

P.S.
meni je slinilo, zapravo, ne slinilo, jedva da se napravila maglica ulja na stapu vilice prije 2-3 godine, na ovaj nacin rijesio i dan danas suho ko barut

Corector:
Imam glupe teleskope naprijed pa ce malo teze procuriti, i trebao bih s usisavacem izvlacit prasinu :toothy12: Ali dobra ideja :frajer:

Pokusavam definirati koliko me smetaja meksa prednja vilica (prosjecna tvrdoca), ali ponekad u rijetkim situacijama je naglo sabijem pa  dosta brzo iscupam i to bih htio usporiti, a i opcenito je malo usporiti jer je to podeseno za nekog lakseg, prosjecne mase.
Ovjes treba podesit prema pojedincu jbg, a mene to smeta.

Jucer sam pratio lika (kulturno se vozio) na novom Zecu i nema nikakvih cudnih gibanja prilikom ubrzavanja, lik kao da je saliven s motorom i nevjerojatnu mirnocu ima tokom WOT-anja, a ja imam osjecaj kao da plivam dok se teleskopi izvlace, pa vracaju...
S saltanjem bez kuplunga je znatno bolja stvar jer je ovjes tada inertan :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju