Ostalo > Motocikli
Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K
Deki.:
Sa Metzelerom nećeš pogriješiti
Čekam slike
Lijepo si se keširo
Corector:
Najvisi nivo divljanja na skutercetu je prosjecna voznja s motorcetom :confused5:
Kako nemam zadnji blatobran, nosac za bisage nije moguce pricvrstiti na 2 preostale tocke za pricvrscivanje na ramu.
Opcija je bila sjeci, variti, a cak se nudilo i busenje rame :laughing7:
Zato sam slozio adapter koji kad se zaserafi nije paralelan s ramom, ali sam zato slozio pikse koje s jedne strane imaju kut od 30* pod kojim sam ih rezao kako bi dobio paralelne povrsine koje zatezem sa serafom.
Evo kako izgleda budzin od vrlo zestokog aluminija kojo je top, moram jos fino posmirglati i pofarbati u mat crno, i skratiti visak navoja jer sam nasao serafe 10.9.
Znaci aluminij je desno pricvrscen za originane 2 pikse od nosaca bisaga. Zatim je na lijevoj strani pricvrscen na tvornicke rupe na rami, kroz crne pikse koje su rezane pod kutem kako bi matica savrseno ravno zategnula cijeli nosac. Vidi se ostatak navoja koji nije paralelan s piksom desno.
Oko tog malog sranja ima posla ko u prici, precizno pogodit rupe, isfrezenkat ih, obradoti povrsine, sredit pikse...
Corector:
Majkemi ovi nisu normalni, voze se kao sa skutercetom na skoro 2 bulje, RIP!
Jucer sam nasao podatak da 6 brzina izgura 198kmh. Na 103gpsa pokazuje 106 makar cu provjerit sa svojim mobom posto sam mjerio Suhog, jos je hladno za posten stiskavac jer vjetar zestoko hladi pa mi bale cure...
https://motoperf.com/motorcycles/Yamaha-MT-03-2016-429070
Primary ratio 3.043
Final drive 3.071
1. gear 2.5 ( 63 km/h)
2. gear 1.824 ( 87 km/h)
3. gear 1.348 (117 km/h)
4. gear 1.087 (146 km/h)
5. gear 0.92 (172 km/h)
6. gear 0.8 (198 km/h)
Corector:
Quickshifter, preko 2 soma cuna... :jerk:
Neka DIY zanimacija bi dobro dosla jer zamorce salta brze nego ufazena J.Costa :toothy10:
Podesena shift ledica s 10500 na 12500rpm.
3alfa3:
--- Citat: Corector - 18 Ožujak, 2019, 12:24:42 ---Quickshifter, preko 2 soma cuna... :jerk:
Neka DIY zanimacija bi dobro dosla jer zamorce salta brze nego J.Costa :toothy10:
--- Kraj citata ---
Kaj ce ti to..... ide i bez kuplunga u visu super mekano i brzo ;D
Malo nogom napravis "preload" mjenjaca prema gore, naglo pustis i dodas gas i presalta sam od sebe mekano i brzo (na visim okretajima pogotovo, a na nizima za to nema potrebe, a i nije tako glatko) :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju