Ostalo > Motocikli

Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K

<< < (8/50) > >>

roc:

--- Citat: Corector - 25 Veljača, 2019, 20:54:03 ---2016. Godina je.

j**** ti krv mlade rode, 2200kn me izasla rega brutto s novom tablicom.
Sta je ovo bog te mazo dragi,pa za auto me toliko ne kosta? Da nije u papirima somaca, a naljepnice mt03 :icon_scratch:

Morati cu odraditi swap na malu tablicu.

Zivio PUREJET!!!! VJECNI SKUTER!

Sole, linkovi se mijenjaji, odes na ebay i upises si zelejni model. Dobre su ruckice ja ih imam na runneru vec dosta, ne trose se i odlicno se drze za sad, i jace mogu zakocit s njima. Ali preporucujem izmjenu serafa na spoji ruckice i drugog dijela koji potiskuje kocioni cilindar, dobijes vijak s cijelom duzinom navoja, a treba staviti vijak koji ima samo na kraju navoj, jer cijela duzina navoja vise klapa i zdere piksu od mesinga.

Dimenzije guma su 110 i 140 70-17.

Mrale, doletit cu cim gume stavim, moram sacekati dosta djece tu iz skole prije gableca, ovi su me opeljesili za 3 Oskara... :confused5:

--- Kraj citata ---

Otkrio si toplu vodu pa cjene svih poreza i rege su javno dostupni
 :dontknow:

Deki.:
Ufff što bi se s Krmkom tripovalo
Gepek veći od fićinog
Udoban ko fotelja
Zaštita od vjetra ko da sjediš u dnevnom boravku s otvorenim prozorom
Stotku drži cjeli dan bez umora
Potrošnja mizerna
Da sam 25 godina mlađi sad bi pičio za Tursku

SF2 Freak:
Turska tesko ali Grcka mi se svida.

Samo Francuz 50cc vertikala.  :headbang:

sole9:

Sta je ovo bog te mazo dragi,pa za auto me toliko ne kosta? Da nije u papirima somaca, a naljepnice mt03 :icon_scratch:

Morati cu odraditi swap na malu tablicu.

Zivio PUREJET!!!! VJECNI SKUTER!

Sole, linkovi se mijenjaji, odes na ebay i upises si zelejni model. Dobre su ruckice ja ih imam na runneru vec dosta, ne trose se i odlicno se drze za sad, i jace mogu zakocit s njima. Ali preporucujem izmjenu serafa na spoji ruckice i drugog dijela koji potiskuje kocioni cilindar, dobijes vijak s cijelom duzinom navoja, a treba staviti vijak koji ima samo na kraju navoj, jer cijela duzina navoja vise klapa i zdere piksu od mesinga.

Dimenzije guma su 110 i 140 70-17.

Mrale, doletit cu cim gume stavim, moram sacekati dosta djece tu iz skole prije gableca, ovi su me opeljesili za 3 Oskara... :confused5:

--- Kraj citata ---

E odlicno,zamjeniti cu sarafe.Bome zacudila me dimenzija meni su na rsu serijski 110 150
Ja sam išao na savijet par ljudi za bridgestone bt016 pro ,svi koji su je vozili su imali sve rijeci hvale pa sam rekao zasto ne,nije jako oštra,tj vise je tupasta,u sredini je bas tvrda a po stranama dosta meka tako da bi trebalo bit dobro,a cijena je i više nego odlicna.Mene je set trebao ispast 1100,ali je poštar zaje*o i ispalo me 550 kn.

3alfa3:

--- Kraj citata ---

:o

Ovak je meni bilo prosle godine za Z750, a i prijasnjih godina vrlo slicno (porez mi je bio 100 kn visi prije zbog godista motora)

750kn osiguranje (max bonus + jos neki popusti)
400kn tehnicki i registracija
300kn godisnji porez

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju