Ostalo > Motocikli
Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K
Corector:
Kaj cu se raspitivat za cijenu rege oko motorica freze od 300 kubika.
Pa BB tuning je dzabe naspram ovoga svega, jos ako uracunam Akrapa i gume... smeh, sad ce me jos sprdat.
--- Citat: Deki. - 25 Veljača, 2019, 22:30:48 ---Ufff što bi se s Krmkom tripovalo
Gepek veći od fićinog
Udoban ko fotelja
Zaštita od vjetra ko da sjediš u dnevnom boravku s otvorenim prozorom
Stotku drži cjeli dan bez umora
Potrošnja mizerna
Da sam 25 godina mlađi sad bi pičio za Tursku
--- Kraj citata ---
Nisam fan te gospodske klase, vise volim cirkus na kotacima koji sam preslozio do detalja. Vise razmisljam u smjeru bicikla... :icon_biggrin:
--- Citat: sole9 - 25 Veljača, 2019, 23:45:00 ---
E odlicno,zamjeniti cu sarafe.Bome zacudila me dimenzija meni su na rsu serijski 110 150
Ja sam išao na savijet par ljudi za bridgestone bt016 pro ,svi koji su je vozili su imali sve rijeci hvale pa sam rekao zasto ne,nije jako oštra,tj vise je tupasta,u sredini je bas tvrda a po stranama dosta meka tako da bi trebalo bit dobro,a cijena je i više nego odlicna.Mene je set trebao ispast 1100,ali je poštar zaje*o i ispalo me 550 kn.
--- Kraj citata ---
Talijan, pa je stavio fensi slapu. Japa je ekonmican :D
Fala za savjet, najradje bi pokusao narucit te gume pa da se ogrebem kao i ti haha
Deki.:
"Nisam fan te gospodske klase, vise volim cirkus na kotacima koji sam preslozio do detalja. Vise razmisljam u smjeru bicikla..."
Jednom fotelja uvjek fotelja
Iz fotelje razgledaš prirodu, ptičice, leptirove
400km s jednim tankom, ne grizeš usne gdje ćeš tankat.
Fotelja se i naginje do 39 stupnjeva kažu dečki iz Motopulsa, nisam probo.
Kak ti se da može i opušteno može i oštro.
Pedesetice su mi napete i uvjek na limitu
Corector:
Moram probat tog Kymca jednom prilikom cisto da dobijem dojam, ali ja vise volim skolske stolice :toothy12:
Otisao malo iskoristit onu naknadu za ceste... usput se priviikavat na novu sezonu...
Znaci na 90kmh opusteno napucas gas, nabije me nogom u dupe jace nego najjace skuterce koje sam do sad vozio iz nule :toothy9: Dobra igrackica, vozim je ko pedeseticu, j#bo maxija koji se upravlja ko autobus ili kamion. Dosta je bilo J.Costi i ostalih pomagala kad nemres skretat.
:toothy3: :toothy3:
Pegliras drugom malo prije powerbanda i propne me na zadnji :o aloo pa niti najjace skuterce me ne moze bacit iz nule!!
U steku mi je mali vizir, bocne bisage, i spuhce. To cu s vremenom namontirat dok izvidim kako je ovak.
Deki.:
Sviđa mi se ili što bi talijani rekli "me piaggo"
Viša klasa nemože se poredit s skuterima
Pravi fun bike
Dax:
Ma nece tebe kolega Corectore niko sprdat hahahahah
A ne...... hihihi
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju