Ostalo > Motocikli
Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K
RunnerSukosan:
Nece ti taj blatobran nista pomoc protiv blata, probali mi vise puta... Doleti rocko da usporedimo sa SRkom
sole9:
--- Citat: Corector - 30 Studeni, 2018, 11:55:26 ---Sta ja znam, dobre su i serijske, al eto da probamo posto su mi na skuteru dosta bolje.
Ovo je jedna od rijetkih kineskih stvari koje moram da ispostujem, u principu radi se o visoj klasi izrade tako da nemam nista protiv, samo nek je visi nivo necega :icon_thumright:
130kn, duzi model (kao oem).
Jos led zmigavce cekam posto nema zadnjeg blatobrana...
--- Kraj citata ---
Jel ima kakav link za ove ručice?Ako već uzimam kinesko nek bude najbolje kinesko
Koje su gume na tom cudu?120 i 150/160?
Corector:
2016. Godina je.
j**** ti krv mlade rode, 2200kn me izasla rega brutto s novom tablicom.
Sta je ovo bog te mazo dragi,pa za auto me toliko ne kosta? Da nije u papirima somaca, a naljepnice mt03 :icon_scratch:
Tehnicki +800kn, Osiguranje +600kn, porez 700kn
Morati cu odraditi swap na malu tablicu.
Zivio PUREJET!!!! VJECNI SKUTER!
Sole, linkovi se mijenjaji, odes na ebay i upises si zelejni model. Dobre su ruckice ja ih imam na runneru vec dosta, ne trose se i odlicno se drze za sad, i jace mogu zakocit s njima. Ali preporucujem izmjenu serafa na spoji ruckice i drugog dijela koji potiskuje kocioni cilindar, dobijes vijak s cijelom duzinom navoja, a treba staviti vijak koji ima samo na kraju navoj, jer cijela duzina navoja vise klapa i zdere piksu od mesinga.
Dimenzije guma su 110 i 140 70-17.
Mrale, doletit cu cim gume stavim, moram sacekati dosta djece tu iz skole prije gableca, ovi su me opeljesili za 3 Oskara... :confused5:
Deki.:
Stvarno su te oderali
Ništa od Turske
Ja danas rego Krmka 2012g, 125ccm, 15ks=606kn
Osiguranje tehnički porez sve sve sve
Corector:
Da vidio sam, i meni je bila jeftina rega za Nexusa 250, VXRa....
Pa bas suprotno, treba ovo obilato iskoristiti i navozati se :toothy12:
U Tursku cu s purejetom, drotovi tamo imaji fetis na motoriste i derat ce te ko ovi nasi, bas se usrano osjecam ko neki idiot. Od sad samo i samo swap.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju