Ostalo > Motocikli

Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K

<< < (6/50) > >>

Corector:
Sprema se BB sezona, s 50ccm su me ispreskakivali dok sam vozio 70ccm, pa valjda cu sad barem puhati za vratom...
Danas obnovio regu, 664kn osiguranje. Uf sunce ti zarko, pa ovo je sok, dosta extreman za stekerske pojmove, posto sam navikao davat po 100kn za purejeta ???

Treba skinut serijsko spuhce dole pa opet namontirat Akrapa, i onda malo prostudirat koje tocno gume uzet, ali naginjen Bridgestoneu iako je frend odusevljen Continentalom, samo nisam stigao probat jesenas kako spada. Michelin otpada odmah u startu, cim sam stisnuo u drugoj mt03 od frenda, osjetio sam da proklizava, priznajem samo da lepi i da izdize na zadnji.

shogun:
Koja godina ti je taj mt03

Corector:
Mralencad sta je ovo boga mu j****. Opeljesili me za 700kn poreza, i jos neke pare oce, pa regq ce me roc skoro 2 soma issati :angry9:

Srali su 20min sto nemam blatobram original, moram to nabavit. j#bo te kru pa morq nesto bit ilegalno ovo je balkan, da hocu sve po psu iso bi u Njemacku i bilo bi mi zanimljivo kao u VW kolima ::)
Blatobran cu nabavit zbog blata, ali spuhce ce bit ilegalno jer volim taj adrenalin

Znao sam da je purejet majka, u soku sam extremnom, odo razbit govornicu... sad tek shvacam koji su jadnico oni bez tabloca sto se vozaju.

PchelaUbica:
Kakav porez boga ti, jel to svake godine moras ili?
Pa reg ce te izac skuplje neg za auto :S

shogun:
Ima porez na luksuz po novom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju