Ostalo > Motocikli
Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K
LukaSokol:
--- Citat: Bore Ši - 18 Studeni, 2018, 13:32:35 ---jel ista mašina ko na r3?
--- Kraj citata ---
Da ista je masina, ja imam R3, stvarno motor za svoju kubikazu ide dosta dobro
Corector:
Luka jel vozis akrapa bez DB killera? Probao sam na 2 minute i odustao bokte, nije humano :toothy12:
--- Citat: RunnerSukosan - 30 Studeni, 2018, 18:37:23 ---Rockooo bez kvacila ae moze, tehnika je vrlo jednostavna i ne steti masini
--- Kraj citata ---
Nista dok je masina hladna!
LukaSokol:
--- Citat: Corector - 01 Prosinac, 2018, 12:22:07 ---Luka jel vozis akrapa bez DB killera? Probao sam na 2 minute i odustao bokte, nije humano :toothy12:
--- Citat: RunnerSukosan - 30 Studeni, 2018, 18:37:23 ---Rockooo bez kvacila ae moze, tehnika je vrlo jednostavna i ne steti masini
--- Kraj citata ---
Nista dok je masina hladna!
--- Kraj citata ---
Bez, ali ja ti imam samo slip-on, nemam full sistem, tak da nije preglasan al opet razlika nebo i zemlja naspram seriskog aspuha
Corector:
Uf sto je lijep dan, protrcao kroz siti i shvatio da semafori vise nisu ufazeni :laughing6: Osjecam se kao budala i na svako crveno moram stati, dok s vevericom samo proracunato picim i rijetko me doceka crveno.
Moram ufazit sve semafore opet :cigle:
Corector:
Stiglo kinder suprise :toothy10: Vidis kak je Yamaha dobra, a kinesce ti posalje stopostotnu robu za opoziv :laughing6:
Ovo je do sada cetvrti opoziv. Al ajde, nista strasno.
Prelazim na manju tablicu, usput ugradio Naudi led zmigavce i jos moram vidjeti hocu li staviti reflektirajucu crvenu trakicu na donju lajsnu okvira tablice, ili neko vanjsko macje oko
Kad ce vise toplo vrijeme ovo mrtvilo ubija, vutututu bam bam bam vutututu samo u crveno i bez db killera za pocetak, auspuh ce biti plameni :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju