Ostalo > Motocikli
Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K
Corector:
Sta ja znam, dobre su i serijske, al eto da probamo posto su mi na skuteru dosta bolje.
Ovo je jedna od rijetkih kineskih stvari koje moram da ispostujem, u principu radi se o visoj klasi izrade tako da nemam nista protiv, samo nek je visi nivo necega :icon_thumright:
130kn, duzi model (kao oem).
Jos led zmigavce cekam posto nema zadnjeg blatobrana...
3alfa3:
samo provjeri kak kuglica sajle kuplunga sjeda u rucicu i da li poluga kuplunga cvika sajlu...... Na motorima bio problem samo u tom pogledu (sajle pucale) sa kinezima (osim kod onih sa radijalnim cilindrom gdje je bilo problema i sa kocnicom, al taj dio te ne zanima)
Corector:
Obratiti cu pozornost, fala! :icon_thumright:
Edit, bilo mi usput...
Evo, super je sjela, sajla se ne oslanja na kanal rucice. Treba jos probati, ali bolje mi lezi :happy3:
Stavio sam serafe koji nemaju navoj cijelom duzinom jer se tada rucice osjetno manje klimaju.
Stigla je i kefa za lanac, ocistio i podmazao
Evo pokusao sam snimati s mobom zvuk akrapa, al slabo sam uspio jer sam se borio s fonom, to na motorcetu ne ide i necu se vise zajebavat jer nije za podcjenjivati, treba zadrzati respekt... probao sam se snac da odlozim mob na rezervar dok presaltam al skoro mi je ispao haha
Igra s mrvicom gasa...
Motorce mi je taman i vozi se kao biciklo, draze mi je od hendikepiranog skuterceta kojem uvijek nesto fali i koje se prepigava, ova cvrstoca mi jebacki prija, jer mi ide na k**ra* kad netko od 60kg nema pojma sta se desava onome koji je 60% tezi, i jos me izbrasnari ili se moram natezati s njim, opet sam osjetio kukturnu MOC pod cijenu bala iz nosa, taman ko skuterce vrlo visokog nivoa, i ima da vam isprskam skutercad na meatu s ovim zamorcetom jer sam se usro vise negoli na ijednom SPu :P Bitno mi je samo da skinem pezu za 200 duzina...
Dax:
Lepo motorce nama sta!
Sad me vec vuce da ipak rasprodam sve i kupim stvarno neki motor,a ne vise skuterce
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
RunnerSukosan:
Rockooo bez kvacila ae moze, tehnika je vrlo jednostavna i ne steti masini
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju