Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by Teka

<< < (20/45) > >>

Matija97:
Pregledaj da ti nisu polutke popigane,lezajevi u getribi kakvi su?Ako nemas sve sarafe na deklu zna i zbog toga stvarat vibracije.Sto se tice matica s plasticnim osiguracem,plastika se otopi i kao da si stavio obicnu maticu...Stegnes prvo auspuh na nosacu il na cilindru?

PchelaUbica:
Auuu sto je lepii
 Skoro ko moj :D
Daaj molim te samo taj auspuh ofarbaj sa sprejem . Ne pase mu hrdavo uopce
E bas sam se htio javit ovih danas jer vidim na videu da i ti imas radilicu s punim polutkama. Da te pitam za vibracije. Jel ti to bilo ranije ili otkad si stavio tu radilicu. Ili je ona bila ranije na skutu.
Meni upravo isti k. Do pol gasa . Tj dok ne ude u ful gas , onda samo trnci u podnici. Sto se svima dogada

sole9:
 Dost dobro izgleda roxi, malo baca na marinov dizajn.ja bi auspuh ispolirao i pofarbao prozirnim lakom za temperaturu,ako ces vec deklo polirat pa da bude u kombinaciji i fora je kad grana malo poplavi haha:)
Pchelo mislim da je imao već radilicu unutra

aragonY:
Jel ovo opticka varka ili i tebi masina stoji ukoso?

TekaRox:

--- Citat: aragonY - 09 Veljača, 2019, 19:55:27 ---Jel ovo opticka varka ili i tebi masina stoji ukoso?

--- Kraj citata ---
j#bo majku sad i ja gledam, mislim da je to u redu, da je do slike.
Iako me nebi cudilo jer vidis i sam kakav je motor dosao.

--- Citat: sole9 - 09 Veljača, 2019, 19:27:24 --- Dost dobro izgleda roxi, malo baca na marinov dizajn.ja bi auspuh ispolirao i pofarbao prozirnim lakom za temperaturu,ako ces vec deklo polirat pa da bude u kombinaciji i fora je kad grana malo poplavi haha:)
Pchelo mislim da je imao već radilicu unutra

--- Kraj citata ---
To bi bilo lijepo..mozda i poklopac ispolirat. Kako da auspuh rijesim sta kazes. Da ga nosim na pljeskarenje ili kako. Nisam iskusan.

Radilicu sam ja ubacio i nisam bas to gledao..jer kontao sam ono novo je ispravno je.
Jel mogu kako radilicu sad provjerit jel okej?? I jel ona razlog vibracija.
Lezajevi su novi osim onog u poklopcu na getribi koja drzi kvacilo. Njega mislim da sam sj#bo kad sam stavljao haha. Al to cu mjenjat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju