Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Teka
dario007:
--- Citat: aragonY - 09 Veljača, 2019, 19:55:27 ---Jel ovo opticka varka ili i tebi masina stoji ukoso?
--- Kraj citata ---
Ne stoji,rama stoji ukrivo...
I meni se cini da nije sasvim u centru.
Decki Mine vibriraju malo vise neg je uobicajeno,nemojte se zabrinjavat previse.
PchelaUbica:
Probaj skinut zadnje polutke i remen pa upalit samo sa variomatom.meni trese i tako
TekaRox:
--- Citat: dario007 - 09 Veljača, 2019, 21:19:23 ---
--- Citat: aragonY - 09 Veljača, 2019, 19:55:27 ---Jel ovo opticka varka ili i tebi masina stoji ukoso?
--- Kraj citata ---
Ne stoji,rama stoji ukrivo...
I meni se cini da nije sasvim u centru.
Decki Mine vibriraju malo vise neg je uobicajeno,nemojte se zabrinjavat previse.
--- Kraj citata ---
Rama kazes jeli...a mislim sta mogu tu ko je prci. Ne brinem se nego me samo zanima jel se moze rijesit..ako nemoze briga me, sjednes i dobis besplatnu masazu rektuma ;D
--- Citat: PchelaUbica - 09 Veljača, 2019, 21:23:00 ---Probaj skinut zadnje polutke i remen pa upalit samo sa variomatom.meni trese i tako
--- Kraj citata ---
Probat cu..ionako sam digao kvacilo i otvorio ga..ona glavna susta spekla. Trebao ju dizat sarafcigerom.
Koliko sirok treba bit remen? Ne cupa on kako bi trebao, sigurno treba dizat na zadnji a ne dize.
PchelaUbica:
Pa trebao bi dizat da. Moj dize cim se malo nagnem iza..
A zavisi ti to od vise faktora. Sajbice na variu, sirina remena, opruge kvacila, pa i ustelanost karba
Novi org remen bi trebao biti 16.5
A ovo za auspuh sam ti napisao gore vec, to mi je clan alfa rekao za taj set za poliranje. Iako to nece dugo trajat, brzo ce promjenit boju
TekaRox:
the lucy poems by william wordsworth analysis
Bil rekli da je za smeca? ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju