Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Teka
PchelaUbica:
Ahaa a onda ostavi nista ne diraj. Slabo vidkm na slici a i bit.ce.bolje kad ga predes minivosem :)
Mozes purol paston i pamucnom krpom ako nije jako otiso "krom".
A brza solucija ti je set za poliranje koji ide na busilicu. Wolfcraft. Smeda i plava kreda , puno brze ide i bude finije ;)
TekaRox:
--- Citat: PchelaUbica - 01 Veljača, 2019, 22:43:35 ---Ahaa a onda ostavi nista ne diraj. Slabo vidkm na slici a i bit.ce.bolje kad ga predes minivosem :)
Mozes purol paston i pamucnom krpom ako nije jako otiso "krom".
A brza solucija ti je set za poliranje koji ide na busilicu. Wolfcraft. Smeda i plava kreda , puno brze ide i bude finije ;)
--- Kraj citata ---
Gdje imam nabavit te krede? Bas bi bio lijep dodatak to ispolirano deklo.
PchelaUbica:
Gdje se nalazis?
Imas u bilo kojem centru sa alatima i pi*darijama.
Evo ti link na njuski https://www.njuskalo.hr/rucni-alati/hoby-set-poliranje-wolfcraft-w2178-oglas-25224818
TekaRox:
To cu pogledat..najvj imam sansu uzet pia kvacilo od ovog lika, on mi da ja ga pocastim picem pa to cu uzet mozda. Sta vi mislite?
Koliko mora remen bit sirok? Bojim se da mi on ne proklizava.
Trenutno kvacilo proizvodi zvukove i sta ne i cekan da ga promijenim. E sad, male sustice imam neke Stage 6 one iz seta(bijele, narancaste, crvene) a isto tako ikak Malossi zute koje su jos od ko zna kojeg vlasnika prije mene..dosta staro izgledaju i boja malo puca na njima.
Centralna susta je zuta Malossi, stara dosta, boja puca(poslikacu to ako uzmem kvacilo novo), i imam plavu sustu Polini sta sam dobio uz variomat.
Uz variomat sam dobio valjcice 6gr al sam stavio 4gr valjcice.
Vase neke preporuke? Skuter sigurno ne ide kako bi trebao..prijenos me sigurno je**.
Znaci, nije lose i vuce on, al bi moga i bolje!
TekaRox:
Pratim ovu temu kolege PchelaUbica u zadnje vrijeme i moram priznat i ja imam vibracije.
Moje su cak vece nego u pchele. Neki dan sam vozio i kad sam dosao doma skut nije imao snage i promijenio zvuk. Skuzio sam da su se matice na brezonima auspuha odvile i auspuh se odvojio od cilindra. Znaci od vibracija su marice s plavom gumom onom kao nekakav osigurac odvile se. i na nosacu auspuha stalno se izvija donji saraf.
Primjetio sam da nakon pola gasa vibracije se smanje al do pola gasa vibrira.
Meni cak baca neki dojam da me kvacilo zajebaje i da koci skroz.
Sta vi kazete sta bi moglo biti.
Evo i par slika od roxa ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju