Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by Teka

<< < (11/45) > >>

ljubo46:
Tu plavu sto si dobio s variomatom stavi i gotovo...pogodi tezinu rolica i gas.
Za ove na kvacilu probavaj pa ces vidjeti koje ce ti odgovarat ovisno o startu. Bar je to lako i brzo promjeniti.

TekaRox:

--- Citat: ljubo46 - 15 Studeni, 2018, 10:06:19 ---Tu plavu sto si dobio s variomatom stavi i gotovo...pogodi tezinu rolica i gas.
Za ove na kvacilu probavaj pa ces vidjeti koje ce ti odgovarat ovisno o startu. Bar je to lako i brzo promjeniti.

--- Kraj citata ---
Cuo sam da je malossieva bolja...al mi ima smisla stavit onu koja dodje uz vario..isto tako imam i malossi multivar..al mislim da je polini bolji

PchelaUbica:
Ta ti je 22kg meksa od zute , kao bijela je, ja imam zutu mallosijevu sa hi speedom na serijskom cilindru i dobro ju guzva.. radije nju ostavi ili polini 28 kg ona je ko fol za midrace..
Al nemora to bit tako, najbolje isprobaj par kombinacija pa ces sam vidjet kako ti najbolje odgovara
I za kvacilo si dobio sa variomatom ak se ne varam,, te su dost dobre oprugice

TekaRox:
Naletio na novi problem..isao skinut kvacilo, i zvono kao da se zaljepilo za njega, tesko silazi. Uspio sam ga sarafcigerom dignut.
Na kvacilu ono gdje se stavljaju oprugice..kao pakne materijal na vrhu neznam kako se zove..jer urezan malo..kao da se zvono u njega urezalo. Zna li netko koji je problem tu?
S6 Oprugice
Centralni zuti Malossi
4gr Rolice
Malossi remen kevlar 16mm sirok(sublerom izmerio)

aragonY:
Bice da nemas adekvatne velicine kvacila i zvona. Poslikaj i izmjeri unutarnji promjer zvona te vanjski promjer kvačila pa ce ti se sve samo reci. Kvacilo bi trebalo biti cca. 1.5mm manje od zvona

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju