Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by Teka

<< < (10/45) > >>

dino73n:

--- Citat: PchelaUbica - 14 Studeni, 2018, 10:05:02 ---Zbog.cega ne mogu obicni sarafi m6 ili neki imbusi?

--- Kraj citata ---
Zbog toga sto od silnog odvrni zavrni pokvaris navoje u alu cilindru a  ovako ako pokvaris navoj na brezonu opet kultutno promjenis brezon i opet odvrci zavrci. :)

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Corector:
Stavi brezone u aluminij, nisu skupi. I treba biti maksimalno oprezan ako se prvi put susreces.

TekaRox:

--- Citat: Corector - 14 Studeni, 2018, 11:09:44 ---Stavi brezone u aluminij, nisu skupi. I treba biti maksimalno oprezan ako se prvi put susreces.

--- Kraj citata ---
Pa onda da nabavim brezone il mogu saraf neki popola...ili mi je sve to isto

TekaRox:
Evo mali update
Nabavio sam brezone, sipku od metar pa cu rezat.
Skuter je upalio i poceo vrtit vodu, digli smo ga na zadnji prije paljenja i odmah je voda kruzila.
Sad treba skuter stelovat sto cu radit kad dodje karb novi. Trenutno idje kao lud, pojacao sam smjesu malo posto je na njemu dell 17.5 (98 dizna)(prevelika znam)

Garazu cistit :help:

Kad namjestim prijenos vozat cu se malo bez plastika pa ih stavit, nabavio str8 far i bcd undertail kod Pleše pa to ide na njega :glasses2:

Na skuteru je drag volan(str8) pa si mislim neki satic nabavit i display za temperaturu vode.

TekaRox:
Ljudi brzo pitanje!! Koje opruge mi preporucate..centralnu i 3 male?
Trenutno imam na njemu zutu malossievu i 3 stage6 iz seta onog.
Dobio sam uz polini vario plavu centralnu(22kg) i zelene male.
Pa me zanimaju vase preporuke..da stavim polini, da ostavim kako je il da nabavim neke druge. Hvala i poz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju