Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Teka
TekaRox:
--- Citat: aragonY - 15 Studeni, 2018, 20:23:40 ---Bice da nemas adekvatne velicine kvacila i zvona. Poslikaj i izmjeri unutarnji promjer zvona te vanjski promjer kvačila pa ce ti se sve samo reci. Kvacilo bi trebalo biti cca. 1.5mm manje od zvona
--- Kraj citata ---
Zvono je na njemu oduvijek kao i kvacilo...vozio sam i prije bez ikakvog problema..sve je isto, otkad sam stavio kit nema medjugasa(znaci kao da polazi na 1500 obrtaja) nemam cager pa neznam al ugl krece odmah..i ovo mi se danas pojavilo..primjetio sam kad rukom polako kurblu guram da je zuljalo oko kvacila..i kad sam isao vidit naletio sam na ovo. Jel znas mozda sta je? Jel moguce da se zvono stisnulo il sta ja znam...uglavnom ureziva mi se u kvacilo i cuje se jak zvuk kad dodam gas.(slicno kao kad taknes kurblu dok radi skut pa zakaci vario)
dell:
Da nisi možda krivo stavio federe kvačila pa kvačilo nije jednako "rastegnuto" na svim krajevima ? Da li se to urezivanje pojavljuje na sve tri pakne ili ?
TekaRox:
Ma na Dr Evo je vozio bez problema..nisam od tad dirao..i da, sve je ispravno jer je vozeno ovako :dontknow:
Danas mi je citav dan u kur*u sta se tice motora..
Far kod plese kupljen davno al nije bio prikljucen i ne radi uopce...pratio sam sa bcd stranice kako sta spojit al nista..doslovno upali desni zmigavac nekad al tjt..gledao sam s ispitivacem, nekad ima struje nekad ne..neznam ni sta se tu dogadja..cijeli dan naopako :confused5:
TekaRox:
--- Citat: dell - 15 Studeni, 2018, 21:17:06 ---Da nisi možda krivo stavio federe kvačila pa kvačilo nije jednako "rastegnuto" na svim krajevima ? Da li se to urezivanje pojavljuje na sve tri pakne ili ?
--- Kraj citata ---
E i primjetio sam da kao one pakne nisu ravne...na vrhu se uvrcu prema kvacilu znaci prema vani..ali oduvijek je tako bilo, samo sam htio rec..jer ne znam ni zasto je tako
PchelaUbica:
Da nemas duze pedercice nego sto idu. Ili nesto nije.dobro sastavljeno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju