Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Teka
dacerovs:
Ako ostanes na Yasuni R, onda cak i mozes ustelat sve sa 17.5 frgom.
Dario007 ti je napisao igle koje ti trebaju, a i set dizni uzmi. Naravno ako prije ne nabavis 19 frgu onda se nemoj zezat sa 17.5.
Sad je isto pitanje sta ti zelis od skuta, jel zelis tockarat na zadnjem ili ti treba za ganjanje di zelis vecu krajnju brzinu.
Ako mislis tockarat, onda ostavi ovu getribu, a ako mislis ovo drugo onda bi bilo pozeljno produzenje getribe 7-15%.
Al dobro, to su vec finese, prvo treba upalit masinu i vidjet kako to igra pa se onda bacit u stelanje prijenosa i sveg ostalog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TekaRox:
--- Citat: dacerovs - 12 Studeni, 2018, 11:02:31 ---Ako ostanes na Yasuni R, onda cak i mozes ustelat sve sa 17.5 frgom.
Dario007 ti je napisao igle koje ti trebaju, a i set dizni uzmi. Naravno ako prije ne nabavis 19 frgu onda se nemoj zezat sa 17.5.
Sad je isto pitanje sta ti zelis od skuta, jel zelis tockarat na zadnjem ili ti treba za ganjanje di zelis vecu krajnju brzinu.
Ako mislis tockarat, onda ostavi ovu getribu, a ako mislis ovo drugo onda bi bilo pozeljno produzenje getribe 7-15%.
Al dobro, to su vec finese, prvo treba upalit masinu i vidjet kako to igra pa se onda bacit u stelanje prijenosa i sveg ostalog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Iskreno, radje bi da je startan i da dize na zadnji, da "pocepa" sve ove skutercice u blizini ;D ;D
Imam taj 17.5 i on je bio nastelan na dr evo, ja cu ga tu malo samo uradit da vozi na ovom kitu par dana pa cu uzet dell 19 ili 2 ak uspijem nac, ovisi.
Za getribu sam se raspitao kod Plese, dodje 600kn tako da mi to nije trenutno prioritet.
Igle i sve nabavim kad dodje bolji karb, mislis da cu moc yasuni r vozit sa dell 19/21 i S6 Sport Pro
ljubo46:
Mozes vozit r-a bez problema
Getribu polovnu nabavi od nekoga s foruma i gotovo.
Bar za roxa ima dijelova.
Pupo:
Samo naprijed, pratim pozorno.
TekaRox:
Znaci, mali update, skinuo s frendova roxa bendiks i onu piksnu iza bendiksa..spojio struju magneta i baca iskru. :headbang:
Spojio karb i skuter upalio nakon 10. Puta(Na kurblu)
Nisam imao vode, ni spuha pa je radio 1 sekundu ;D
Sutra lijem antifriz, stavljam spuh nakon sto ga obojim u crno i tu stavim video skutera.
Moze li mi netko objasniti kako da stavim video direkt u komentar, da ne bude link. Hvala!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju