Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by Teka

<< < (4/45) > >>

RunnerSukosan:
Brate mili motor nikad ne palis bez auspuha!!! Zelis riskirat da ti pljucne karike?

Mozes samo link stavit sto se videa tice

Corector:
Svaka cast kid, za tockaranje uzmi piaggio serijsko kvacilo i RMS obicno zvono  :headbang: Dize i sa malossi primarom :frajer:

TekaRox:

--- Citat: RunnerSukosan - 13 Studeni, 2018, 08:24:17 ---Brate mili motor nikad ne palis bez auspuha!!! Zelis riskirat da ti pljucne karike?

Mozes samo link stavit sto se videa tice

--- Kraj citata ---
Iskreno nisam ni znao..hvala na informaciji..samo po ovoj sitnice se vidi koliko zapravo neznam

--- Citat: Corector - 13 Studeni, 2018, 09:16:08 ---Svaka cast kid, za tockaranje uzmi piaggio serijsko kvacilo i RMS obicno zvono  :headbang: Dize i sa malossi primarom :frajer:

--- Kraj citata ---
Imam Maloossi zvono sad na njemu, centralnu zutu i plavu susticu i imam polinijeve zelene sustice male i u njemu s6 federe...sta da stavin?   A sto se tice prijenosa..hocel pasat kvacilo koje je bilo na piaggio nrg? Ima susjed malossievo neko, vidit cu kad dodje kuci.

Corector:
Na roxu nemas potrebe ici dalje od RMS obicnog zvona. Jer je karakteristicno po tome sto je vrlo siroko, taman da 100% iskoristi piaggio kvacilo koje nije tesko.

Malossi obicno zvono trazi podlosku koja dolazi uz njega (ja je recimo nisam dobio, a papiric na kojem pise da hah) i to zvono felsa, plus slabo pokriva kvacilo.
Minarelli kvacilo ima male povrsine i jako se brzo potrosi jer opako klizi na jacem setupu. Ca i kad stavis najmekse federe...

Rms zvono je oko sto kuna novo, a piaggio kvacilo uzmes polovno da je ko novo za pedeset sto kupna i imas kupkung mocan kao delta i wingbell na setupika do srednje tvrdih oprugica.

Probao sam hrpu tih kuplunga, ekioa je probavala svasta nestonl drugo i ovo je best buy, a usput i start za base i slabiji midrace

TekaRox:

--- Citat: Corector - 13 Studeni, 2018, 10:22:37 ---Na roxu nemas potrebe ici dalje od RMS obicnog zvona. Jer je karakteristicno po tome sto je vrlo siroko, taman da 100% iskoristi piaggio kvacilo koje nije tesko.

Malossi obicno zvono trazi podlosku koja dolazi uz njega (ja je recimo nisam dobio, a papiric na kojem pise da hah) i to zvono felsa, plus slabo pokriva kvacilo.
Minarelli kvacilo ima male povrsine i jako se brzo potrosi jer opako klizi na jacem setupu. Ca i kad stavis najmekse federe...

Rms zvono je oko sto kuna novo, a piaggio kvacilo uzmes polovno da je ko novo za pedeset sto kupna i imas kupkung mocan kao delta i wingbell na setupika do srednje tvrdih oprugica.

Probao sam hrpu tih kuplunga, ekioa je probavala svasta nestonl drugo i ovo je best buy, a usput i start za base i slabiji midrace

--- Kraj citata ---
A npr kad nebi uzimao nista, bil pia malossievo kvacilo bilo dobro, dovoljno..btw, deklo mu je izbuseno, ovaj je vlasnik prije rezao fleksom rupe za bolje ladjenje..pa je u stilu str8 dekla..govorim zbog hladjenja.
Kakav je malossi delta?
Danas cu vidit koje kvacilo i zvono su u frenda..pa napisem tu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju