Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Teka
TekaRox:
--- Citat: RunnerSukosan - 12 Studeni, 2018, 07:20:00 ---Fali ti gumica na magnetu.. I i sredi sarafe na prirubnici, 19 karb obavezno
Imas jeftino OKO karburatore
--- Kraj citata ---
Za gumicu znam, ovo je bio nekakav DIY projekt..nije mi ni vazno jer vozi a mislim si stavit el. vodenu pumpu. 19 karb narucujem sigurno, a sarafe nisam imao duple pa stavio stare :icon_biggrin:
Samo po sarafima se vidi kako je motor cuvan prije mene..
--- Citat: ljubo46 - 12 Studeni, 2018, 07:51:24 ---Al ti je mastor uvaliooo pa to je strasno sto danas likovi rade a pojma nemaju...pa sve su sjebali..
Ali svaka cast na tvom trudu i volji i zivcima...
Karb uzmi dell 19 sa iglom w9 ili w7
Vodenu isto repariraj sad dok sve slazes.
--- Kraj citata ---
Ma majstor je za kurca..trazi 500kuna a nece ih dobiti to je sigurno.. zivci su davno izgubljeni :toothy9: ali zato dobijem volje u neke dane pa pomalo rijesavam.
--- Citat: dacerovs - 12 Studeni, 2018, 07:57:57 ---Ajd super je sve jos ispalo kako ti je ovo prvi doticaj sa skuterom i mehanikom.
Samo ovo je bilo zamorce samo takvo al dobro to je drugi par cipela, skuter se kupuje po principu videno kupljeno i sta je tu je, nisu svi u mugocnosti to izvrsit pa vjeruju drugima na rijec i onda kako imas srece.
Drago mi je da sam ti pomogao da to sve sklopis i za prvi put je to sve ok.
Sad ces vidjet dalje kako ce se stvari odvijat, kad upali kad se ugrije odzraci sistem obavezno, za karb nisam siguran hoce bit ok dizna ali prije ne nego da i da 19 karb pod obavezno treba na ovaj cilindar.
Po meni je jedini greska to sta si odma montirao Sport Pro i to je kit koji treba znat ustelat.
Bolje bi bilo da si stavio npr Drevo pa se ucio na njemu stelat karb i setup pa bi ti to olaksalo posao sa ovim kitom.
Za pocetak nabavi 19 karb pa cemo probat po forumski nastelat.
Treba ti 19 karb, set dizni ,set pilot dizni i seti igla, za karb w9 igla ,dizna najveca i 42 il 44 pilotka, usis na airboxu prosirit na 20-21mm i to nek ti bude pocetak di ces krenut.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Da znam, stanje je bilo 1/10..nadam se da cu ga malo oziviti :)
Tebi majstore hvala jos jednom!
Pokusat cu ga upalit na ovom dell 17.5 dok ne dodje dell 19 pa onda tek stelat. Ovaj karb sam vozio na dr evo i vozio je bez trokiranja..samo je trosio kisu isusovu. Postavit cu slike dr eva kojeg sam pokusao spasiti. Osim ove dizne 98 imam i 64 diznu u kutiji al mi nesto govori da je to premala dizna za ovaj kit ;D
Uglavnom, palim ga danas da provjerim instalaciju i da spojim sta treba spojit, pa ako bude prilike mozda padne i 1 djir.(Stavim video na forum :))
--- Citat: PchelaUbica
link=topic=110445.msg1321731#msg1321731 date=1542007209 ---Pa jel to moguce da netko moze toliko toga sfusat na tom skuteru i na takav nacin. Pa nemos vjerovat. Svaka.cast dobro ti to i podnosis. Ja bi ga vec prerezo po pola kad bi viidio to. Nadam se da nisi puno dao za njega posto te taj slago
--- Kraj citata ---
Ocito je moguce..kad je izasao iz onog kamiona samo sam gledai gdje da ga odlozim, a kaze mi sve ispravno. Haha ma i ja bi ga prerezao ali velika volja i zelja za voznjom. Iskreno, dao sam 400€ . Ne zelim cuti komentare kao "preskupo" ovo ono..ne zanima me pa se suzdrzire.
Hvala svima na lijepim rijecima, stvarno znaci mnogo kad nakon ovolike muke netko hvali projekt i vidi da bi moglo biti nesto!
aragonY:
Glava je cilindar a cilindar je glava, posto vidim da mijesas ta dva pojma ;D
Sretno sa daljim radovima i samo polako da se ne potkrade neka greska pa ode sve u tri lepe. Fino si opisao projektic nek su nam se malo i minarelliji vratili na forum dosta ovih dosadnih piaggio dailyja ;D :headbang:
TekaRox:
--- Citat: aragonY - 12 Studeni, 2018, 09:49:14 ---Glava je cilindar a cilindar je glava, posto vidim da mijesas ta dva pojma ;D
Sretno sa daljim radovima i samo polako da se ne potkrade neka greska pa ode sve u tri lepe. Fino si opisao projektic nek su nam se malo i minarelliji vratili na forum dosta ovih dosadnih piaggio dailyja ;D :headbang:
--- Kraj citata ---
Znaci na vrhu kita je glava..vidis to sam si i mislio jer ima smisla pa su mi ovi tu iz sela rekli da nije. Hmm, hvala ;D
Nadam se da nece, sve sam prije provjerio prije nego sto je bilo stavljeno, jos mozda bude trebali dirati u kut paljenja, no nisam siguran.
Dosta ljudi mi je reklo da fali minarellija na forumu pa da stavim da malo "osvjezim" pa evo :icon_thumright:
dario007:
AragonY-Sta se veselis tim marinijima,nemre to bolje od Piaggia!
Teka-Sretno s projektom,konacno lijepo predstavljanje radova,samo tako nastavi,ovoga nam fali na forumu.
Sto se tice nekih savjeta,preporucio bi ti ako za prvu ruku planiras ostati na tom 17.5 karbu,osiguraj si set glavnih dizni i bar a20 i a07 iglu,kako bi to mogao postelati.Bilo bi steta da sav ulozen trud ode radi 100kn.U dogledno vrijeme si gledaj 21phbg,isti vrag ko 19,samo ce bolje ic,a isto trosit.
Koji auspuh je u planu,nisam vidio da si spominjao i sta od prijenosa planiras/imas?
TekaRox:
--- Citat: dario007 - 12 Studeni, 2018, 10:29:47 ---AragonY-Sta se veselis tim marinijima,nemre to bolje od Piaggia!
Teka-Sretno s projektom,konacno lijepo predstavljanje radova,samo tako nastavi,ovoga nam fali na forumu.
Sto se tice nekih savjeta,preporucio bi ti ako za prvu ruku planiras ostati na tom 17.5 karbu,osiguraj si set glavnih dizni i bar a20 i a07 iglu,kako bi to mogao postelati.Bilo bi steta da sav ulozen trud ode radi 100kn.U dogledno vrijeme si gledaj 21phbg,isti vrag ko 19,samo ce bolje ic,a isto trosit.
Koji auspuh je u planu,nisam vidio da si spominjao i sta od prijenosa planiras/imas?
--- Kraj citata ---
Usporedjivat necu, jer nisam vozio nikad dobro radenog i ustelano. Moglo bi se reci da nisam imao tu cast. No ipak bi opet uzeo minarelli preko pia.
Hvala hvala, mozda bude jos toga, gledam si nexi rox uzet za stunt, jeftin je.
Dizne i igle si mislim uzet, i dell 19..nemrem nac dell 21 nigdje za dobru cijenu. Na 17.5 je 98 dizna i mislim da klip nebi trebao izgoriti..bar se nadam.
Auspuh imam Yasuni R..dosta ljudi mi je reklo da nabavim nesto jace, al mislim da je i Yasuni R dosta jak..ako sta izleti, uzet cu sig.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju